Илон Маск показав світу новеньку Тесла Родстер 3.0

17 червня 2015

Яка вже в серпні цього року надійде в продаж. За словами Илона Маска він міг би раніше запустити серійне виробництво, але з другої сторони, він не міг собі дозволити допустити  якісь погрішності  в авто.

Тому удосконалення  та перевірка на безпеку закінчуються в кінці липня і, відповідно до заяви Маска, буде повністю  доступний через місяць. В Американський суперелектрокар Поставлять потужний 70 кВт літій-іонним акумулятор, який, незважаючи на невеликі розміри, буде здатний зберігати у своїх осередках на 31% більше енергії. Ніж у попередньої моделі.

 

Tesla Roadster збираються поставляти з шинами низького опору коченню і поліпшеними підшипниками коліс, а аерокомплект дооснащення обіцяє знизити коефіцієнт лобового опору з 0,36 до 0,31. Всі ці оновлення дадуть транспортному засобу можливість збільшити максимальну дальність поїздки до вражаючих 643,7 км на одній зарядці.

                                   Екстер'єр Тесла Родстер 2015

Дивіться також каталоги:

Подібні показники поки залишаються, неймовірними повністю електричного, автомобіля і навіть не порівнюється  з пробігом на одній заправці середньостатистичної малолітражки.

 

За інтер'єру і зовнішності модель практично не відрізняється від попередника, а тому новий родстер отримав лише вищий індекс, і зараз модель носить назву Roadster 3.0, тоді як раніше - 2.5.

                                    Екстер'єр Тесла Родстер 2015

Tesla Roadster здатний розганятися до 100 км / год менш ніж за 4 секунди. Максимальна швидкість примусово обмежена 201,1 км / год. Повна зарядка акумуляторів займає 3,5 години. Вартість базової моделі в Америці - 109 000 доларів.

                                    Екстер'єр Тесла Родстер 2015

Глава Тесла Моторс впевнено заявив, що подібні поліпшення споживчих властивостей автомобіля будуть далеко не останніми.

Попередня стаття Чиновники будут ездить на отечественных авто
Чиновники будут ездить на отечественных авто
Mercedes E-Class - первые фото
Наступна стаття Mercedes E-Class - первые фото

Популярні новини