Як Mercedes-Benz Actros бореться з коронавірусом

15 травня 2020

У сучасних реаліях людство об'єдналося для протистояння поширенню коронавіруса. До цього також підключилися автомобільні компанії. Деякі створюють інноваційні транспортні засоби для швидкої допомоги, а деякі використовують свої потужності для виготовлення апаратів штучної вентиляції легенів. Mercedes-Benz не залишилися в стороні і надали вантажівки нового покоління моделі Actros для боротьби з коронавірусів. Ці машини використовуються для перевезення засобів індивідуального захисту у Франкфурті.

Справа в тому, що в Німеччині необхідно носити медичні маски на роботі або під час перебування в громадських місцях. Таким чином попит на засоби індивідуального захисту не тільки не зменшується, а й стрімко зростає.

У міжнародному аеропорту у Франкфурті приземлився літак із Китаю, який доставив захисні респіраторні масками і комбінезони. Цей вантаж призначався для оптовика з міста Вайблінген - пізніше він розподілив вміст посилки між лікарнями та медичними установами Німеччини.

Цікаво, що доставка цього стратегічно важливого вантажу здійснювалася новими Mercedes-Benz Actros, що належать компанії Rudolph Trucking & Handling GmbH.

Варто відзначити, що це далеко не єдиний раз, коли за допомогою автомобілів Mercedes-Benz здійснювалася доставка медичних товарів. У кінці квітня вантажівки Actros привезли півтора мільйона масок з аеропорту у Франкфурті-на-Майні.

Дивіться також каталоги:

У ситуації, що склалася, радує те, що не дивлячись на великі грошові втрати, всі підприємства намагаються зробити свій внесок у боротьбу зі смертельною інфекцією.

Попередня стаття Наслідки пандемії: звалище машин на території королівської авіабази
Наслідки пандемії: звалище машин на території королівської авіабази
Ремонт ходової Шевроле Авео Т250. Запчастини і ціни
Наступна стаття Ремонт ходової Шевроле Авео Т250. Запчастини і ціни

Популярні новини