Як підібрати комплект ГБО 4 покоління під свій автомобіль?

9 вересня 2021

Отже, настав довгоочікуваний момент, і Ви вирішили вкластися в економічність свого автомобіля, встановивши комплект ГБО. Для новачка ця тема здається складною. Часто трапляється, що в гонитві за "вигідною ціною", недосвідчений в ГБО автовласник вибирає СТО для установки і комплект устаткування тільки за ціною. Або ще гірше, ставить невідповідне обладнання за великі гроші. А результат один - очікування не виправдовуються - або авто погано працює, або вигода після переходу на еко-паливо не відчувається. І тоді ми чуємо, що газ це невигідно, що авто погано працює і т.д. І такий варіант розвитку подій існує не тільки у сфері ГБО, а в принципі при виборі послуг в цілому. 

"До будь-якої справи потрібно підходити з розумом, або платити за експертність і звертатися до фахівців. Тоді не потрібно вивчати матчастину, щоб отримати бажаний результат. І установка ГБО - не виняток з правил."

Варто сказати, що 4-е покоління ГБО, а також комплекти для двигунів з прямим впорскуванням палива значно перевершує своїх «предків» за всіма параметрами, якщо, звичайно, обирати обладнання з розумом. Який комплект ГБО поставити у 2021 році? Чи є різниця між брендами? Скільки коштує гарне ГБО? Давайте розберемося з усіма питаннями. 

 

Що входить в комплект ГБО 4 покоління? 

Купити комплект ГБО сьогодні пропонують десятки різних виробників з США, Канади, Німеччини, Нідерландів, Китаю, Японії та інших країн. Всі вони мають свої особливості, проте, в класичний комплект ГБО входить стандартний набір елементів: 

  1. Блок управління; 

  2. Форсунки; 

  3. Редуктор; 

  4. Фільтр парової фази; 

  5. Перемикач палива. 

 

Балон, мультиклапан, газові рукава, магістраль та інші витратні матеріали не входять в стандартну комплектацію комплектів і підбираються самим монтажником. 

Найчастіше, ГБО комплектується додатковими елементами для зручності і безпеки: 

  • Датчик температури і тиску; 

  • Датчик рівня газу;

  • Емулятор показань рівня бензину. 

 

Чи варто звертатися до фахівців? 

При виборі комплекту ГБО варто однозначно проаналізувати ринок пропозицій. Без спеціальних знань і навичок збирати і встановлювати газобалонне обладнання дуже ризиковано. 

Найкраще звертатися до виробника або офіційних представників того чи іншого бренду. Так Ви вбережете себе від низькосортних підробок і шахрайства. Обов'язково звертаємо увагу на технічну сторону ГБО (тут краще заручитися підтримкою професіонала). 

На СТО попросіть розрахувати приблизний термін окупності комплекту, що встановлюється з урахуванням всіх параметрів. А також контакти клієнтів на такому ж авто як у вас. Досвідчені фахівці ніколи не відмовлять в цій послузі, а це грає дуже важливу роль. 

Комплект ГБО від MRC Systems 

№1 з виробництва комплектів ГБО в Україні є компанія MRC Systems. При розробці деталей ГБО на заводах в Польщі та Чехії, компанія використовує свій 11-річний досвід роботи з провідними виробниками з усього світу. На поточний момент фахівці MRC створили лінійку універсальних комплектів ГБО:

  • MRC G-01 (для класичних 2-4-х циліндровим двигуном); 

  • MRC G-02 (для 6-8 циліндрових двигунів); 

  • MRC G-03 OBD (для високопотужних 4-6-8 циліндрових двигунів); 

  • MRC G-04 (для 4-х циліндрових ДВС середньої і низької потужності); 

  • MRC Power direct injection (для 4-8 циліндрових ДВС з системою прямого впорскування палива). 

Крім стандартних наборів MRC може підібрати індивідуальний комплект ГБО під гібридні двигуни і нові моделі ДВС.

 

Переваги MRC Systems 

За останні кілька років «MRC Systems» вийшла в лідери з продажу ГБО на території України. Чому ж українські автолюбителі вибирають MRC? 

  • Кожна деталь ГБО відповідає європейським стандартам ISO; 

  • Є можливість підібрати комплект ГБО під будь-який автомобіль; 

  • ГБО від MRC відповідає еко-стандарту EURO 6;

  • Унікальна збірка комплектів поєднує в собі найвищу продуктивність і економічність; 

  • Налаштування блоку управління виконується дистанційно з будь-якої точки України і навіть Європи; 

  • Найкраще співвідношення ціни і якості ГБО в Україні;

  • Гарантія на всі елементи ГБО - до 5 років або 200 000 км пробігу автомобіля. 

 

Купити комплект ГБО в Україні 

Замовити комплект ГБО в Україні можна на сайті «MRC Systems», або по телефону + 38-044-338-50-18. Поставити ГБО під ключ з індивідуальним настроюванням параметрів блоку управління можна в мережі СТО «Время Газа» в Києві та Київській області. Дана компанія пропонує високий рівень сервісу, офіційну гарантію від виробника і оптимальну цінову політику.

 

Теги:
ГБО
Попередня стаття Mercedes-Benz EQG: розсекречено електричний "Гелік"
Mercedes-Benz EQG: розсекречено електричний "Гелік"
Не будь як всі, або 3 причини не купувати кросовер
Наступна стаття Не будь як всі, або 3 причини не купувати кросовер

Популярні новини