Який б/у автомобіль найвигідніше купувати?

17 лютого 2020

Американські фахівці проаналізували автомобільний ринок і з'ясували, який транспортний засіб найвигідніше купувати на вторинному ринку. Як виявилося, найбільше втрачає у вартості при перепродажі популярний на українських дорогах електромобіль - Nissan Leaf.

Так, цей "японець" за п'ять років експлуатації дешевшає на 78 відсотків. Це обумовлено "зеленою" політикою США. Уряд Сполучених Штатів дає своїм громадянам субсидії на придбання екологічно чистих транспортних засобів. Саме тому Nissan Leaf користується шаленою популярністю серед американських водіїв. Погодьтеся, покупка автоматично стає в рази вигідніше, якщо держава виплачує частину вартості замість вас.

У свою чергу, низька ціна цього авто на вторинному ринку в Штатах привела до такої колосальної популярності Nissan Leaf серед українських автомобілістів. Адже цей "японець" офіційно не представлений в Україні. Більшість відомих електрокарів на українських дорогах була ввезена з іншого континенту.

До того ж аналітики авторитетного автомобільного порталу Kelley Blue Book відзначають, що Nissan Leaf 2 можна вважати найвигіднішим в експлуатації електрокаром.
На думку експертів, новий Leaf - це самий низькозатратний електромобіль за останні 5 років по всім критеріям: вартість зарядки, страхування, технічного обслуговування і планового ремонту.
В Європі уряд також надає субсидії громадянам на покупку Nissan Leaf 2.

Також відзначимо, що Nissan Leaf отримав найвищу оцінку в краш-тестах Euro NCAP.
Подивіться відео, як тестували цей електрокар:


У цьому відеоролику фахівці розповідають, як збільшити пробіг Nissan Leaf на одному заряді і діляться іншими секретами для власників електромобілів:

Теги:
Nissan Leaf
Попередня стаття Що робити, якщо ваше посвідчення водія не відображається в додатку "Дія"?
Що робити, якщо ваше посвідчення водія не відображається в додатку "Дія"?
5 найвищих штрафів за перевищення швидкості
Наступна стаття 5 найвищих штрафів за перевищення швидкості

Популярні новини