Карантин і "нові" реєстрації: що говорять цифри?

3 квітня 2020

Карантин позначився на житті кожного українця. Особливо постраждали підприємці, адже більшість салонів, магазинів, ресторанів і клубів довелося закрити, щоб не допустити поширення смертельного вірусу. Прибуток багатьох підприємців значно впала. А як йдуть справи у автосалонів?

Відомо, що ще в березні цього року українські автомобілісти придбали і оформили 6 244 нових легкових транспортних засобів. До слова, це на 15% менше показників березня 2019 року.

Що стосується автомобільних брендів, в цьому році незмінним лідером на ринку залишається Renault. Майже 20% всіх проданих машин складають транспортні засоби цієї французької компанії. У порівнянні з березнем минулого року зареєстровано на 20% менше автомобілів Renault.

На другому місці знаходиться Toyota. У перший весняний місяць 2020 року українці отримали документи на 661 легковик японської компанії. Варто зазначити, що цей показник зменшився відносно березня 2019 року на 21%.

У топ популярних серед українців брендів потрапив KIA. За місяць автомобілісти придбали 576 машин, що на 19% менше, ніж було куплено в той же період 2019 року.

П'ятірку замикають Nissan з показниками 353 автомобіля і Hyundai - 317 легкових авто. Зверніть увагу, що рік тому було куплено і зареєстровано на 38% більше Ніссанів і на 25% більше Хюндаїв.

Цікаво, що найпопулярнішим легковим автомобілем серед українських водіїв став Renault Duster. У березні теперышнього року у офіційних дилерів було куплено 619 "Дастерів".

Попередня стаття Визначаємо несправності по зносу шин
Визначаємо несправності по зносу шин
Карантин не перешкода: уряд дозволив автосалонам працювати
Наступна стаття Карантин не перешкода: уряд дозволив автосалонам працювати

Популярні новини