Коли старий Мерседес кращий за новий: 5 б/у позашляховиків

10 червня 2021

Вам подобаються позашляховики Mercedes-Benz? Ось 5 моделей з пробігом, які варті уваги. 

Mercedes-AMG G65 V12 2018 року

Купити позашляховик Мерседес з пробігом

Mercedes AMG G65, оснащений потужним двигуном V12 з подвійним турбонаддувом, свого часу викликав справжній фурор. Так, тюнінговий підрозділ AMG вміє створювати високопродуктивні машини. 

Позашляховик дуже важкий, важить 2835 кг, зате в моделі 2018 року 621 "конячок" під капотом. Такі характеристики перетворили авто в одного з найпотужніших позашляховиків на дорозі.

Дивіться також каталоги:

Що стосується швидкості, остання версія може розігнатися до 100 км/год за 5,1 секунди. Цифри вражають, особливо, з урахуванням розміру і ваги авто. 

Mercedes GLC-Class 2016 року

Купити б/у Мерседес-Бенц в Україні

Mercedes GLC-Class - це позашляховик середнього розміру. І він вартий кожного долара, який ви за нього заплатите. Автомобіль повнопривідний, відмінно підходить для бездоріжжя. Разом з тим GLC-Class володіє всіма сучасними розкішними функціями для комфортної поїздки в будь-яких умовах. 

Можливо, це не найпрактичніший позашляховик на ринку, але споживачам він подобається. Паливна ефективність - це бонус, як і яскрава зовнішність. Якщо ви шукаєте "упакований" середньорозмірний позашляховик преміум-класу, розгляньте б/у GLC-Class.

Mercedes G550 2002 року

Купити машину Мерседес з пробігом

Mercedes Benz G 550 2002 доводить, що “Гелік” не втратить популярність. Споживачі залишилися задоволені 4,0-літровим V8 з подвійним турбонаддувом і оцінили його статус та характер.

Якщо ви шукаєте не тільки стиль і комфорт, а ще гідний рівень продуктивності й керованості, зверніть увагу на G 550. Модель складно знайти на авторинку, тому що багато хто хоче купити німецький позашляховик в стилі ретро якісної збірки.

Mercedes GLA 250 4MATIC 2019 року

Оголошення про продаж б/у Мерседес

Mercedes GLA 250 4MATIC приваблює як зовнішнім виглядом, так і технічними характеристиками. Автомобіль має безліч функцій навіть за мірками класу "субкомпактний розкішний позашляховик". Стандартний турбований 2,0-літровий видає 208 к.с., а система повного приводу відмінно підходить для бездоріжжя. В AMG GLA 45 підвищена продуктивність, але ця версія коштує набагато дорожче.

Автомобіль отримав високі оцінки за безпеку, а серед покупців заслужив репутацію дуже надійного. Дійсно, здатність автоматично регулювати швидкість в поворотах чудова, і це лише один приклад інноваційних технологій технології в ГЛА 250. Якщо вас зацікавив позашляховик, ось оголошення про продаж б/у GLA 250 4MATIC

Mercedes G-Wagen 1979 року

Продаж б/у позашляховика Мерседес G-Class

Mercedes випустив G-Wagen, він же G-Class, в 1979 році і відкрив нову сторінку в історії позашляховиків. Міцність, практичність і бездоганна збірка перетворили модель в класику. Якщо ви шукаєте позашляховик Mercedes старої школи, вам дійсно потрібен G-Wagen. Багато споживачів як і раніше вибирають його, нехай в оновлених версіях, з більшою потужністю та актуальними технологіями. Знайти модель першого випуску - велика удача і рідкість. Подивіться каталог G-Class, можливо, саме вам пощастить!

Попередня стаття Помилки під час зарядки автомобільного акумулятора
Помилки під час зарядки автомобільного акумулятора
Як вибрати хороше автокрісло
Наступна стаття Як вибрати хороше автокрісло

Популярні новини