Легковики з найвищим кліренсом: шукаємо на Automoto.ua

27 квітня 2023

Висота кліренсу має значення не лише для автомобілів, які призначені для бездоріжжя. Здатність не чіпляти днищем тротуари та нерівності дороги важлива і для типово “міських” моделей. На ринку є вибір хетчбеків, седанів та універсалів, у яких висота кліренса така ж, як у кросовера. Ми вибрали кілька моделей з високим з каталога Automoto.ua, щоб полегшити вам пошук та вибір автомобіля.

Висота кліренса (відстань від землі до нижньої точки кузова) залежить від року випуску і конфігурації автомобіля. На цей параметр також впливає навантаженість, діаметр дисків та ширина шин.

Вибрати Вольво V60 Крос Кантрі з високим кліренсом

Вольво V60 Cross Country 

Універсал Volvo V60 Cross Country має висоту кліренса 210 мм. Це значно більше, ніж у 136 мм в стандартної версії Volvo V60. На додачу до вищого кліренса, специфікація Cross Country призначена для подорожей бездоріжжям і має підвищену прохідність та захист кузова від пошкоджень.

Вибрати Ауді А4 Allroad з високим кліренсом

Ауді А4 Allroad 

Кліренс Audi A4 Allroad становить 174 мм. Модель створено як позашляховий варіант Audi A4 Avant та оснащено та повним приводом quattro. Великий вибір комплектацій та елегантний зовнішній вигляд роблять A4 Allroad привабливим вибором для сімей, які шукають вищий рівень комфорту та динаміки позашляхового автомобіля. Універсал існує з 2009 року, тому, щоб не помилитись з вибором, ознайомтесь з відгуками про Ауді А4 Allroad.

Вибрати Шкода Октавія Scout з високим кліренсом

Шкода Октавія Scout

Skoda Octavia Scout здатна позмагатись в практичності з деякими кросоверами! А все завдяки кліренсу 171 мм (на 35 мм більше, ніж в звичайної версії) та місткому багажнику. Власники вважають, що це економна та проста в обслуговуванні модель. Більше реального досвіду в відгуках про Шкода Октавія Scout.

Вибрати Фіат Тіпо Крос з високим кліренсом

Фіат Тіпо Крос

Fiat Tipo Cross - версія Fiat Tipo в кузові універсал (Station Wagon) p підвищеним до 170 мм кліренсом. Модель доступна в бензиновій та гібридній специфікаціях.

Вибрати Субару Легасі з високим кліренсом

Субару Легасі

Subaru Legacy - седан, який має один з найвищих кліренсів. Залежно від модифікації відстань від дорожного покриття до днища складає 155-170 см. “Найвищими” є Легасі серії BD/BG, BC/BF, BE/BH, BL/BP, які випускались до 2009 року. Більше деталей про вживані Subaru Legacy читайте в відгуках.

Вибрати Вольво S60 Крос Кантрі з високим кліренсом

Вольво S60 Cross Country

Версія Volvo S60 Cross Country зі збільшеним до 19 см кліренсом існує з 2016 року. Окрім того, що седан вищий, він має пластиковий обвіс для захисту від пошкоджень на нерівній дорозі чи легкому бездоріжжю та повний привід. 

Щоб полегшити вибір автомобіля, скористайтесь розширеним фільтром на Automoto.ua.

Попередня стаття Які авто та за скільки продавали в інтернеті у 2023 році?
Які авто та за скільки продавали в інтернеті у 2023 році?
Кондиціонер в авто та вдома: чому не варто ставитись до них однаково
Наступна стаття Кондиціонер в авто та вдома: чому не варто ставитись до них однаково

Популярні новини