Чому Джеремі Кларксона вже немає в Top Gear?

18 березня 2015

Для дуже багатьох людей ведучий Top Gear - це еталон, він можливо має найкращу роботу в світі, безкоштовні автомобілі, класні подорожі, слава. Але чарівного і незамінного Джеремі Кларксона відсторонили від кращого всесвітнього шоу. Новий випуск програми Top Gear немає сенсу чекати.

А трапилось все у зв'язку з бійкою з продюсером. Здавалося б, через що Джеремі Кларксон міг побитися? Природно, як будь-який мужик через їжу, якої не було для вечері. Фанати Джеремі вже поставили свої підписи під колективним проханням повернути його в програму. І навіть прем'єр-міністер Великобританії Девід Кемерон заступився і заявив, що його діти обожнюють Top Gear і якщо у зв'язку з цим інцидентом знімуть програму з ефіру, то багато сімей будуть просто в депресії. Девід поважає Джеремі і вважає, що він дуже талановитий і тому є надія на вирішення цієї безглуздої ситуації.

 

Пішли чутки, ніби Кларксон залишає телеканал і переходить до конкурентів, але сам він заявив про постановку на облік у центр з працевлаштування. За словами Джеремі, він ударив продюсера Ойсина Тимона, молодшого за нього на 19 років, коли вони приїхали в готель після зйомок. До того часу, на жаль, ресторан вже був закритий і ведучому довелося залишитись без гарячого стейка, про який той мріяв після трудового робочого дня. Один з очевидців ситуації розповів журналістам, що він чув крики і нецензурні слова в яких йшлося про їжу. Сторонні люди просили взяти себе в руки і заспокоїться, але це ж Кларксон і його було не зупинити. Справжня бійка не розпочалася, їх встигли розняти. Всі учасники передачі були шоковані, в тому числі і Ойсін. Хоча для багатьох Українців це очевидно як божий світлий день, якщо чоловік втомлений і голодний - чекай біди.

 

Top Gear з Джеремі Кларксоном


«ВВС» вже відмінило нову трансляцію Top Gear, яка повинна була вийти незабаром. Відзначимо, що скасували також трансляцію останніх двох передач. Контракт Джеремі закінчується в кінці березня цього року і друзі кажуть, що він вже давно мав намір покинути програму і те, що трапилося стало лише приводом для переходу на інший канал.

 

У твіттері був створений хештег - «Поверніть Кларксона». Ця цікава ситуація змушує телеканали змагатися за отримання самого Джеремі і вже з'явилися новини, що один з провідних ТБ-каналів пропонує ведучому 10 мільйонів фунтів.

Попередня стаття Неймовірний Амфікрузен на основі Тойота Ленд Крузен
Неймовірний Амфікрузен на основі Тойота Ленд Крузен
Джеремі Кларксон вестиме нове шоу
Наступна стаття Джеремі Кларксон вестиме нове шоу

Популярні новини