Незалежні від пального: шукаємо електрокари на AutoMoto.ua до 15 000$

6 травня 2022

Черги та ціни на АЗС змушують багатьох переглянути своє ставлення до електромобілів. Що ж, перший крок ви вже зробили - відкрили агрегатор автомобільних оголошень AutoMoto.ua. В каталозі ви знайдете варіанти з пробігом та нові, в різних кузовах та комплектаціях. Розглянемо електрокари вартістю до 15 000$. Таких оголошень знайшлось 600+.

Ніссан Ліф

Оголошення про продаж Ніссан Ліф з усіх автосайтів України

Ніссан Ліф - бестселер серед електромобілів. На автобазарі модель представлена найширше: є варіанти як за 7 000$, так і за 14 000$. Ціна залежить від року випуску, стану батареї, комплектації. 

Форд Фокус

Оголошення про продаж електричного Форд Фокус з усіх автосайтів України

Focus зберігає популярність і в електричній версії. Можливо, секрет в тому, що зовні електромобіль майже нічим не відрізняється від аналога з традиційним двигуном. Перегляньте актуальні пропозиції про продаж Форд Фокус.

Фольксваген E-Golf

Оголошення про продаж електричного Фольксваген E-Golf з усіх автосайтів України

Як і Форд Фокус, електрична версія культового Golf мало чим візуально відрізняється від версії з ДВС. Ба більше, Фольксваген E-Golf має такий же драйвовий характер. За авто 2015 року просять від 12 000$.

Рено Зое

Оголошення про продаж електричного Рено Зое з усіх автосайтів України

Рено Зое тільки починає підкорювати серця українських автомобілістів. І французький електрокар має чим зацікавити покупця: запас ходу до 390 км, потужність до 135 к.с. та практичний кузов хетчбек. Ціна моделі на автобазарі стартує з 9 000$.

Кіа Соул

Оголошення про продаж електричного Кіа Соул з усіх автосайтів України

Кіа Соул - електрокар для тих, хто не боїться привертати увагу на дорозі. Незвична квадратна форма кузова виділяється в потоці. А ще, завдяки їй в салоні та багажнику просторо. Електрокар від Кіа проїжджає до 180 км на одному заряді, чого цілком достатньо для міської рутини.

Хочете більше варіантів? Перегляньте весь каталог “Електрокари”, в якому зібрано понад 1 400 пропозицій.

Попередня стаття Скільки потужності та пального забирає кондиціонер?
Скільки потужності та пального забирає кондиціонер?
Прості способи зменшити витрату палива
Наступна стаття Прості способи зменшити витрату палива

Популярні новини