Новинки Volkswagen 2022 року

10 листопада 2021

Він створює люксові седани, практичні позашляховики та сучасні електрокари. Це Volkswagen. Німецький бренд не втомлюється радувати своїх шанувальників оновленнями та свіжими моделями. Що чекає на найпопулярніші авто марки в 2022 році?

Golf

Купити Фольксваген Гольф 2022

Восьме покоління легендарного хетчбека світ побачив у 2019 році, а у 2020 авто з'явилися на ринку. Ця генерація представлена ​​щедрим набором комплектацій: є бензин, дизель та гібриди, а також механіка та автомат. Оновлення модельного сезону 2021-2022 ознаменувалися появою "заряджених" версій GTI і R. Якщо ви хочете стати їх власником, доведеться придбати новий автомобіль. Всі, хто хоче купити Гольф останнього покоління в традиційному виконанні, запросто підберуть варіант на автобазарі. Електрифікація модельного ряду VW натякає, восьмий Golf може стати останнім. 

Jetta

Дивіться також каталоги:

Скільки коштує Фольксваген Джетта на автобазарі

Седан Jetta до 2022 року отримає оновлення: більший двигун, змінений інтер'єр та трохи перероблений дизайн кузова. Перші машини після редизайну з'являться в Америці. Поки оновлені машини приїдуть до України, перегляньте, які седани Джетта можна придбати на авторинку зараз. 

Passat

Оголошення про продаж Фольксваген Пасат

Знаменита модель залишається без змін, за винятком авто для американського ринку. Там Passat отримає наступного року версію Limited Edition, яка знаменує закінчення його виробництва у США. З 1973 року седан змінив 8 поколінь. Знайти та купити Пассат будь-якого року випуску та комплектації можна на AutoMoto.ua 

Arteon

Купити седан Фольксваген Артеон на АвтоМото

Флагманський Артеон 2022 року отримав новий 2,0-літровий 300-сильний двигун з турбонаддувом і семишвидкісний автомат замість автомата-восьмиступки. Чекати на свіжий седан або брати вже перевірену версію - особистий вибір. У будь-якому випадку не зайвим буде подивитися каталог Volkswagen Артеон

ID.4

Купити електричний автомобіль Фольксваген ID.4

Електричний кросовер ID.4 з'явився на ринку тільки цього року і переноситься в наступний без змін. Модель пропонує запас ходу до 520 км. Наступного року також очікується версія моделі у стилі купе – ID.5. 

Taos

Яка ціна кросовера Фольксвагена Таос на авторинку

Taos – це новий невеликий позашляховик, який знаходиться у лінійці перед Tiguan. У стандартну комплектацію входить 1,5-літровий 4-циліндровий двигун із турбонаддувом. Він поєднується з 8-ступінчастою АКПП у передньопривідній версії та з 7-ступінчастою DCT у повнопривідній. Новинка тільки з'являється на ринку України і в 2022 році можна буде придбати виключно екземпляр із салону. 

Tiguan 

Купити Фольксваген Тігуан на авторинку

Модель Tiguan вийде на ринок в 2022 модернізованою. Виробник оновив стиль кузова та салону, а також додав більше актуальних технологій. Під капотом компактного позашляховика не відбулося жодних змін. Купити Тігуан із пробігом чи дочекатися новинки? Вирішує ваш гаманець. 

Atlas

Оголошення про продаж позашляховика Фольцваген Атлас

Трирядний позашляховик від Volkswagen отримав оновлену зовнішність у 2021 модельному році, тому наступного сезону зміни не очікуються. Великий позашляховик офіційно продається на американському ринку, але без проблем можна купити Атлас на автобазарі.

Попередня стаття Porsche навчився передбачати поломку автомобілів
Porsche навчився передбачати поломку автомобілів
Запахло горілим: чому в авто з’являється запах диму
Наступна стаття Запахло горілим: чому в авто з’являється запах диму

Популярні новини