Новий кросовер Toyota визнали найдоступнішим в сегменті (ФОТО)

21 жовтня 2019

Японський концерн нещодавно презентував новий автомобіль - компактний кросовер Toyota Yaris LX. Цікаво, що цей автомобіль є найдоступнішим у сегменті SUV модельного ряду Toyota.
новий бюджетний кросовер Toyota Yaris LX фотоВідомо, що позашляховик Yaris LX заснований на платформі хетчбека Yaris L. Габарити авто такі: довжина, ширина і висота складають 4160 мм, 1720 мм і 1520 мм відповідно, а колісна база - 2550 мм.
Toyota Yaris LX новий доступний кросовер фото Виробник додав до дизайну Toyota Yaris LX шестикутну решітку радіатора, нову оптику, бампер зі сріблястими елементами і атлетичний обвіс з оригінальними розширниками колісних арок.
салон нового кросовера Toyota Yaris LX фото Салон автомобіля Yaris LX обладнаний новою приладовою панеллю з сенсорним мультимедійним екраном і сидіннями із контрастною шкіряною оббивкою. Також із додаткових опцій доступні системи ESP і ABS, можливість установки до 7 подушок безпеки і колісні диски, діаметром 16 дюймів.

Новий кросовер Toyota отримав 1,5-літровий 107-сильний атмосферний двигун і варіаторну трансмісію. Yaris LX не має комплектації з повним приводом навіть за додаткову плату.
Компактний кросовер Toyota Yaris LX поки що можна придбати тільки в Китаї.

Попередня стаття Компанія Volvo включає медичну страховку у вартість своїх машин
Компанія Volvo включає медичну страховку у вартість своїх машин
Шість порад з експлуатації турбованого двигуна
Наступна стаття Шість порад з експлуатації турбованого двигуна

Популярні новини