Новий Шевроле Спарк показав свою зовнішність

12 лютого 2015

Компанія Шевроле не змогла зберегти в таємниці екстер'єр компактного хетчбека Шевроле Спарк нового покоління. На шпигунських фото новинка представлена майже без камуфляжу і зі значними змінами у порівнянні з нинішньою версією.

На відміну від Шевроле Спарк, вже відбулася прем'єра Міцубісі Атраж в Європі со стартовою ціною в 13 390 евро.

У новій зовнішності Chevrolet Spark особливу увагу дизайнери бренду приділили передньої частини авто, зокрема роздвоєна радіаторна решітка тепер розміщується на різних рівнях, а оптика головного світла, візуально розгорнута в іншому напрямку, знайшла нову структуру.

На сьогоднішній день офіційної інформації про технічні характеристики наступної версії нового Шевроле поки немає. Але відомо, що автомобіль заснований на тій же платформі General Motors, що і новий Опель Карл. Останній отримав 3-циліндровий 1.0-літровий двигун Ecotec з потужністю в 75 л.с. і 5-ступінчасту механічну трансмісію, які при масі машини близько 900 кг гарантують середня витрата палива в змішаному стилі - 4.3 літра на 100 км пробігу. Ціна базового Opel Karl в Німеччині буде стартувати з 10 000 євро.

Наступний Spark дебютує до кінця цього року. Дана модель призначена для авторинків Південної Кореї і США, крім цього, тільки для Індії і Бразилії буде створена спрощена версія хетчбека.

Попередня стаття Річний податок в 25 тисяч гривень на авто - як уникнути оплати?
Річний податок в 25 тисяч гривень на авто - як уникнути оплати?

Популярні новини