Новий “заряджений” універсал RS6 Avant от Audi. ФОТО

23 серпня 2019

Audi RS6 Avant - великий, комфортний, високопродуктивний автомобіль в кузові універсал, який став культовим в Європі. Офіційні продажі нової RS6 Avant стартують з 2020 року. Автомобіль буде конкурувати на ринку зі своїм лютим суперником Mercedes-AMG E63 S.

Оцініть фотографії екстер'єру та інтер'єру RS6 в деталях.

новий Audi RS6 Avant передній вигляд

як виглядає нова модель Audi RS6 Avant в кузові універсал

 

Дивіться також каталоги:

Audi RS6 Avant вигляд збоку

задній бампер Audi RS6 Avant в кузові універсал

Інтер’єр і екстер’єр 

Деякі деталі кузова, наприклад, передні двері, дах і задній бампер залишаються від моделі A6 Avant, на основі якої побудовано RS6. Всі інші елементи дизайну - від нової решітки глянцевого чорного кольору до бамперу з дизайном від суперкара Audi R8 - це абсолютно нові елементи RS6. Фари поставляються від моделі A7, отже авто укомплектовано додатковими світлодіодними лазерними лампами RS Matrix з затемненою обробкою. Кузов RS6 Avant на 7.8 см ширше і на 2 см нижче, ніж A6 Avant.

Автомобіль оснащений 21-дюймовими алюмінієвими литими дисками з дизайном із 10 спиць. За додаткову плату пропонують 22-дюймові карбон-керамічні диски з яскравими червоними гальмівними супортами. Колісні арки також збільшили на 40 мм по кожному борту.

Конструктори підкреслили сутність нового покоління Audi Sport, додавши нову решітку радіатору, бампер із збільшеними повітрозабірниками і вертикальними вставками, оригінальний задній дифузор і світлодіодну оптику. Матричні фари так і залишаються опцією для цієї моделі.

Вперше в стандартну комплектацію Audi RS6 Avant увійшла пневматична підвіска. Кліренс зменшився на 20% щодо Audi A6, при цьому на швидкостях від 120 км на годину він зменшується ще на 10 мм. За доплату доступна RS-підвіска з адаптивними регульованими амортизаторами і системою подавлення крену.

У салоні з'явилися покращені спортивні крісла, обшиті перфорованою шкірою і алькантарою. Дизайн салону можна підібрати індивідуально, додавши декоративні вставки з карбону, матового алюмінію або дерева. Приладова панель отримала ряд "фішок": RS-графіку і цифровий інтерфейс MMI, який демонструє рівень перевантажень і специфічні показники двигуна. Обсяг багажника - 565 літрів, але склавши задні сидіння, його можна розширити до 1680 літрів.

Audi RS6 Avant інтер'єр

дизайн салону Audi RS6 Avant універсал
Двигун і трансмісіягібридний двигун нової Audi RS6 Avant

трансмісія Audi RS6 AvantАвтомобіль стандартно має 4 режими трансмісії - комфортний, автоматичний, динамічний і економічний (comfort, auto, dynamic, efficiency). У нову версію додали ще 2 режими - RS1 і RS2, які швидко активуються кнопкою на кермі. Вони регулюють інтенсивність натискання на педаль акселератора, "гостроту" рульового управління, жорсткість підвіски, звучання вихлопу тощо.

Як і очікувалося, новий Audi RS6 Avant отримає 48-вольта стартер-генератор до свого чотирьохлітрового V8 з подвійним турбонаддувом і стане гібридом. Цей "агрегат" забезпечує рекуперацію енергії гальмування і можливість 40-секундного руху накатом з вимкненим мотором. Двигун при цьому може вимикати половину циліндрів і таким чином економити паливо: згідно з дослідженнями концерну Audi, цей режим дозволяє витрачати приблизно на 0,8 л менше бензину на 100 км.

Незважаючи на те, що нова модель Audi є гібридом, авто розвиває значні 600 л.с. і 800 Нм. Саме тому повнопривідний універсал прискорюється до 100 км / год за 3.6 секунди нарівні з Porsche 911. Максимальна швидкість авто обмежена відміткою 250 км / год, але за допомогою одного з двох опціональних пакетів можна збільшити обмеження до 280 або 305 км / год. Система повного приводу з механічним диференціалом передає до 70% крутного моменту на передню вісь або до 85% - на задню. Опціонально доступний ще і "розумний" диференціал quattro Sport з системою векторизації тяги.

Продаж новинки на європейському ринку почнуться в першому кварталі 2020 року. І це далеко не остання прем'єра від Audi Sport в цьому році.

Попередня стаття ТОП-10 автомобілів з пробігом для покупки в 2020 році
ТОП-10 автомобілів з пробігом для покупки в 2020 році
Подушка безпеки нового покоління від Honda при ударі ловить голову водія. ВІДЕО
Наступна стаття Подушка безпеки нового покоління від Honda при ударі ловить голову водія. ВІДЕО

Популярні новини