ТОП-10 автомобілів з пробігом для покупки в 2020 році

22 серпня 2019

2020 рік обіцяє автолюбителям значне зниження цін на вживані авто. І це прекрасний привід задуматися про покупку, адже навіть престижні моделі стануть доступнішими.  Пропонуємо вам рейтинг найкращих авто різної цінової категорії з пробігом: 

Ford Focus

Ford Focus в кузові хетчбек

Це сімейний автомобіль, який найчастіше можна зустріти в кузові хетчбек, хоча він доступний в універсалі і кабріолеті. Ford Focus - практичне і якісне авто, недорого в експлуатації, чим і заслуговує свою репутацію серед  великих сімей. Ця модель також ідеально підійде в якості вашого першого автомобіля. 

Навіть останні моделі популярні серед клієнтів, адже вони пропонують відмінну продуктивність двигуна і керованість машини. 

Дивіться також каталоги:

Toyota Corolla

Toyota Corolla - надійний і безпечний седан

Toyota Corolla завжди вважалася досить надійною і безпечною моделлю. Це авто не тільки ефектно виглядає,але також обладнано технологією, яка допоможе вам досягнути максимальну продуктивність двигуна. 

Аеродинамічний дизайн авто був сертифікований компанією Toyota. Гладка, обтічна форма кузову допомагає досягти максимально ефективного використання зустрічних потоків повітря під час руху, щоб знизити шум у салоні.

Honda Civic

Honda Civic - широкий діапазон цін і модельний ряд

У той час, коли конкуренти випускають автомобілі тільки в 4-дверному кузові, Honda пропонує також 2-дверну модель. Модельний ряд і діапазон цін достатньо широкий і охоплює весь спектр від Civic в базовій чи спортивній комплектації, до потужної Honda Civic Type-R. 

В 2019 році Civic отримала зовнішню модернізацію, оновлений дизайн і покращені системи опалення і кондиціювання. 

Hyundai Sonata 

Hyundai Sonata седан із безліччю технічних переваг

Hyundai Sonata - це просторий, комфортний седан з безліччю технічних характеристик. Завдяки цьому він вважається відмінним сімейним автомобілем для щоденного використання. Комфортні сидіння, зрозумілі технології і місткий багажник - все це про модель Sonata. 

Цей автомобіль достатньо просторий і плавний в управлінні. Хоча модель 2019 року немає помітних відмінностей від попередників, в комплектації доступні такі нові функції: восьмиступінчата автоматична коробка передач, підігрів руля, системи утримання полоси руху і виявлення пішоходів. Враховуючи, що після редизайну моделі 2015 року  ніякі істотні зміни не були зроблені, ви можете обрати стару версію. Таким чином ви заощаджуєте гроші, але відмовляєтесь від деяких нових функцій.

Nissan Sentra

Nissan Sentra недорогий, але сучасний  

Автовиробник Nissan продовжує радувати фанатів різними функціями і спортивним 4-дверним кузовом. Sentra можна купити набагато дешевше, ніж Honda Civic, але при цьому отримати значно більше технічних функцій, навіть чим в Toyota Corolla. По об’єму салону модель можна зрівняти з Hyundai Elantra. 

Sentra - економічна і комфорта модель, яка легко прискорюється і плавно їде.  

При цьому автомобіль достатньо тихий. В комплектації пропонується трансмісія із змінним передаточним числом з технологією D-Step, яка імітує перемикання передач. Моделі преміум-класу пропонують пакет технологій, який включає в себе адаптивний круїз-контроль і систему екстреного гальмування. 

Toyota Camry 

Toyota Camry легендарний седан

В 2015 році Toyota Camry змінила дизайн: стала більш агресивною, трохи довшою і отримала широку стійку. Спеціалісти Toyota попрацювали над міцністю кузову і покращенням керованості і рівня звукоізоляції. Нова Camry 2019 року відповідає традиціям компанії і практично ніяк не відрізняється від моделі 2018 року. 

Hyundai Elantra

оновлена модель Hyundai Elantra  

В 2017 році Elantra отримала оновлений екстер’єр і інтер’єр. Після редизайну виробник добавив у останню варіацію Hyundai Elantra такі переваги: 5-дюймовий сенсорний дисплей і камеру заднього виду. Автомобіль достатньо місткий - місця досить для невеликої сім’ї. 

Chevrolet Cruze

Chevrolet Cruze здивує своїми можливостями на дорозі

Автомобіль доступний в декількох кузовах: седан, хетчбек і універсал. Cruze стала першою моделлю, яка була повністю побудована і протестована в Європі. Дизайн Chevrolet Cruze був оснований на платформі General Motors, розроблений для Opel Astra шостого покоління. У покупців є вибір між бензиновим двигуном об’ємом 1.4 л, 1.6 л і 1.8 літри і дизельним на 1.7 і 2.0 літри. 

Chevrolet Cruze має хороші характеристики безпеки і здатний здивувати вас своїми можливостями на дорозі. 

Honda Accord

Honda Accord випереджає суперників

Honda Accord з'явилася на авторинку в 2003 році і відразу склала конкуренцію таким автомобілям, як Lexus IS і Volkswagen Passat. У 2004 році з'явилася модель з дизельним двигуном. У тестах Euro NCAP (The European New Assessment Programme - європейська програма незалежної оцінки безпеки нових автомобілів) модель набрала лише 4 зірки в категорії захисту дорослих пасажирів, в той час, як більшість суперників набирають всі 5. Проблема полягає в тому, що пасажир на передньому сидінні недостатньо захищений у випадку автокатастрофи. Але авто обладнано 6 подушками безпеки, системою ABS і електронним розподілом гальмівних зусиль.

Обсяг багажника 459 літрів, але його можна розширити, склавши задні сидіння.

Nissan Leaf

перший серійний електромобіль Nissan Leaf

Nissan Leaf - один із перших серійних електромобілів. Його можна заряджати навіть вдома. Передній електродвигун потужністю 108 к.с. запускає комплект іонно-літієвих батарей. Він здатний розігнатися до 100 км на годину за 11.5 секунд без зайвого шуму в салоні. Повна зарядка батареї Leaf зазвичай займає 8 годин - цього повинно вистачити майже на 200 км.

Салон авто досить місткий для 5 дорослих пасажирів, а об'єм багажного відділення - 370 літрів. Машина відмінно маневрує на міських вулицях завдяки компактним розмірам.

Зараз випускається друге покоління Nissan Leaf (2018 модельного року). Нова версія оснащена інноваційним режимом електронної педалі, який дозволяє рекуперативне гальмування без необхідності натискання педалі гальма

Попередня стаття Ера електрокарів: чи вистачить в країні електроенергії?
Ера електрокарів: чи вистачить в країні електроенергії?
Новий “заряджений” універсал RS6 Avant от Audi. ФОТО
Наступна стаття Новий “заряджений” універсал RS6 Avant от Audi. ФОТО

Популярні новини