Пікап та фургон на батарейках: новинки Ford у 2022 році

15 листопада 2021

Автомобілі Форд люблять за практичність та доступність. У лінійці є все: від компактного Focus до універсального Transit. Зараз американський бренд зосереджений на електрифікації популярних машин та створення абсолютно революційних проектів. Які зміни чекають на популярні моделі Ford і скільки новинок виробник представить у 2022 році?

EcoSport

Купити на автобазарі Форд Екоспорт

EcoSport 2021 отримав кілька нових видів дизайну 17-дюймових коліс і розширений список опцій топових версій. В іншому невеликий позашляховик їде 2022 року без серйозних технічних змін. Це означає, що зараз чудовий момент, щоб придбати ЕкоСпорт, поки не подорожчав.

Escape

Купити на авторинку Форд Ескейп з пробігом

Наступний модельний рік не обіцяє оновлень для Escape. Після додавання до моторної лінійки позашляховика плагін-гібрида, розширення набору функцій безпеки та невеликих змін у дизайні інтер'єру та екстер'єру для 2021 року, на автобазарі можна купити Ескейп в актуальній версії.

Edge

Купити на автобазарі Форд Едж з пробігом

2021 приніс Edge серйозне технологічне оновлення з 12-дюймовим сенсорним екраном з сучасним інтерфейсом користувача Sync 4. На наступний рік не анонсовано жодних змін. Якщо ви налаштовані на придбання цього позашляховика в 2022, обов'язково подивіться Ford Edge на авторинку. 

Explorer

Купити позашляховик Форд Експлорер

Великий позашляховик залишиться без помітних оновлень наступного року. Нагадаємо, що шосте покоління моделі дебютувало у 2019 році. Це означає, що на автобазарі вже можна купити Експлорер актуальної генерації. 

Expedition

Оголошення про продаж Форд Експедішн

Повнорозмірний позашляховик не отримає серйозних змін у 2022 році. У такому вигляді модель існує з 2017 року, тому у 2023 році є сподівання на повне оновлення. Поки виробник не оголошує про свої плани, можна переглянути каталог Форд Експедішн

Bronco

Купити позашляховик з пробігом Форд Бронко

Відроджений легендарний Bronco – новинка 2021 року. Виробництво машини йде активно, тому  не повинно бути проблем із тим, щоб купити Бронко наступного року. 

Mustang Mach-E

Купити електричний позашляховик Mustang Mach-E

Mach-E вступає у свій другий модельний рік із розширеною палітрою кольорів кузова, серед яких спеціальний Ice White Edition, та злегка зміненим набором опцій. Цілком електричний кросовер здатний проїхати до 490 км на одній зарядці. Вартість Mustang Mach-E в Україні можна дізнатись на автобазарі АвтоМото.

Maverick

Купити пікап Форд Маверік з пробігом на авторинку

Maverick – ще одне відроджене цього року ім'я у лінійці Ford. Тепер це найменший пікап виробника. Поки що перші екземпляри тільки з'їжджають з конвеєра і глобальні доопрацювання наступного року не очікуються. За скільки і де придбати Маверік, можете дізнатися в каталозі AutoMoto.ua.

F-150 Lightning

Купити електричний пікап F-150 Lightning

F-150 Lightning – перший пікап Ford, якому ніколи не доведеться їхати на заправку. Новинка із запасом ходу у 480 км впевнено прокладає шлях до грандіозного електричного майбутнього. Повноцінне постачання моделі на ринок планується у 2022 році. 

E-Transit

Купити електричний фургон Форд Транзит

E-Transit 2022 - повністю електрична версія популярної моделі Transit. Цей комерційний автомобіль створений для тих, хто хоче скоротити витрати та заощадити у довгостроковій перспективі. Новинка із запасом ходу в 200 км та цінником від $49 000 очікується на ринку у 2022 році. Поки електричний фургон доїде до нас, перегляньте актуальні пропозиції та ціни на Транзит.

Попередня стаття Що робити, якщо закінчується бензин, а до заправки ще далеко
Що робити, якщо закінчується бензин, а до заправки ще далеко
Електромобілі та салон з переробленого пластику: Kia поділилася планами на майбутнє
Наступна стаття Електромобілі та салон з переробленого пластику: Kia поділилася планами на майбутнє

Популярні новини