Показали 8 покоління самої популярної моделі VW Golf

11 жовтня 2019

Автомобільний концерн Volkswagen презентував ескізи восьмого покоління своєї напевно найпопулярнішої моделі Golf. Зовсім скоро, 24 жовтня, відбудеться офіційна прем'єра цієї новинки від німецького автовиробника. Звичайно, ми вже бачили знімки моделі в камуфляжі, але тепер можемо насолодитися ескізами і гідно оцінити дизайн авто.
Volkswagen представили ескізи моделі Golf нового восьмого поколінняСудячи з офіційних матеріалів, Golf наступного, восьмого покоління зберіг класичний дизайн моделі, але з деякими змінами. Наприклад, популярний хетчбек буде відрізнятися від попередників видозміненими фарами, оновленим переднім бампером і решіткою радіатора.
Інтер'єр змінився ще помітніше, ніж екстер'єр. VW Golf отримав віртуальну приладову панель і позбувся більшості фізичних кнопок. Новий Golf без сумнівів стане законодавцем моди в цифрових автомобільних технологіях.
приладова панель Volkswagen Golf ескіз інтер'єру


мультимедійна цифрова система восьмого покоління Volkswagen GolfЩо стосується двигунів нового авто, вони також будуть модернізовані. Покупцям запропонують дві гібридні версії, в тому числі і комплектацію GTE із віддачею силової установки в 241 кінську силу.
екстер'єр восьмого покоління Volkswagen Golf фото передній бамперЯк вже було сказано, офіційна прем'єра восьмого покоління VW Golf запланована на кінець жовтня. Це означає, що серійне виробництво моделі почнеться до кінця 2019 року, а в продажу він з'явиться вже на початку наступного року.

Попередня стаття Жорстокі тести автомобілів виробництва концернів-гігантів
Жорстокі тести автомобілів виробництва концернів-гігантів
5 поширених помилок при мийці автомобіля, які влетять водієві в копієчку
Наступна стаття 5 поширених помилок при мийці автомобіля, які влетять водієві в копієчку

Популярні новини