Поліція Мексики пересяде на українські байки

24 грудня 2019

Засновник українського стартапу "Delfast" Данило Тонкопій повідомив, що планує організувати поставку електробайків мексиканським поліцейським. Відомо, що перша партія байків на електротязі надійде вже в березні 2020 року. Також повідомляється, що Тонкопій веде переговори з департаментом поліції в Лос-Анджелесі, США. Цілком можливо, що американські спецслужби теж будуть користуватися транспортом українського виробництва. электробайки Delfast фотоКомпанія Delfast підтвердила свою успішність, заявивши, що прибуток стартапа за поточний рік становить 565 тисяч доларів. Ці дані на 453% перевищують торішній результат.

Нагадаємо, що стартап вже встиг встановити світовий рекорд, презентувавши свій електричний велосипед під час Київського велотреку в 2017 році. Електробайк проїхав трохи більше 367 кілометрів на одному заряді, а для такого транспорту подібний показник просто космічний.

Сподіваємося, що вітчизняний проект зможе заслужити довіру, а згодом отримає багатомільйонне фінансування і реалізується на арені всього світу.

Попередня стаття Водії 80 рівня! Підбірка відео з супер-реакцією шумахерів
Водії 80 рівня! Підбірка відео з супер-реакцією шумахерів
Електромобілі та холод: про що мовчать виробники
Наступна стаття Електромобілі та холод: про що мовчать виробники

Популярні новини