Рестайлінговий Лексус ЕС

27 квітня 2015

Корпорація Тойота знову відзначилася на Шанхайському автосалоні своєю презентацією одразу кількох нудних, але цікавих для нашого покупця новинок. Однією з них по праву можна назвати новий Лексус ЕС 2015 року. Крупний седан, побудований на платформі бестселера Camry, пережив планове оновлення, що вплинуло як на його моторну гамму, так і на зовнішній вигляд.

Нагадаємо, що вкінці 2014 року з'явилися фото Лексус ІС нового покоління.

 

Як і годиться з рестайлінгом новинка ЕС отримала кілька косметичних змін у носовій частині. Найпомітнішим з них є нова світлодіодна оптика з різкими «розчерками» ходових вогнів, збільшилася решітка радіатора. Крім того, оновлений ES легко ідентифікувати по вертикальних секціях противотуманок явне посилання до F-версій цивільних моделей.

 

Дивіться також каталоги:

Не оминула рука дизайнерів і асиметричний салон. Тут око власника дорестайлингового седана легко запримітить нове рульове колесо і селектор КПП. У плані візуальних нововведень не густо, зате екран навігації став 4,2-дюймовим, а список доступних на новенькому ES опцій поповнився лавиною всіляких систем безпеки, стеження за розміткою, круїз-контролю з радаром, екстреного гальмування і запобігання фронтальних зіткнень.

 

Інтер'єр моделі ЕС 2015 від Лексус


Під капотом оновленої моделі ховається все та ж гамма 2,5 і 3,5-літрових моторів. Правда, відтепер доповнена 2,0-літровим 150-сильним атмосферним бензиновим агрегатом, запозиченим у сестриці Камрі. Працювати він буде в парі з 6-ступінчастим "автоматом", а поставлятися виключно на ринки Китаю, Тайваню, України та Росії.

 

Екстер'єр Лексус ЕС 2015


Офіційного релізу цін поки ще немає, але можна вже розраховувати на суму за десь 800 000 грн. Просто рестайлінг. Без революції в дизайні, помітного прогресу в інтер'єрі і більш-менш цікавого розвитку в моторній лінійці. Одним словом, просто рестайлінг просто тойоти.

Попередня стаття В яке авто вигідно вкласти гроші?
В яке авто вигідно вкласти гроші?
П'яте покоління мінівена Хонда
Наступна стаття П'яте покоління мінівена Хонда

Популярні новини