Найбажаніші 5 опцій, які вибирають покупці нових авто

28 жовтня 2022

Автовиробники пропонують все більше нових опцій: від автономного водіння до сканера відбитка пальця. Але за які технології покупці справді готові платити? Список справді корисних технологій, на думку покупців нових авто, виглядає так:

Вибрати автомобіль з Apple CarPlay в комплектації

Android Auto та Apple CarPlay

Android Auto та Apple CarPlay входять до набору стандартних функцій для багатьох автомобілів. Хоча, наприклад, Porsche не пропонує інтеграцію з пристроями на Android. 

Усього 53% покупців нових авто хочуть отримати Android Auto та Apple CarPlay.

Вибрати авто з повним приводом

Повний привід

Раніше повний привід пропонувався у кількох моделях, призначених для бездоріжжя. Зараз ця технологія доступна майже у всіх автомобілях високого класу. Повний привід є однією з найпопулярніших функцій серед покупців нових авто - 54% клієнтів вибирають повнопривідний автомобіль.

Придбати машину з усіма провідними колесами можна і на автобазарі - досить переглянути каталог повнопривідних авто на Automoto.ua.

Вибрати автомобіль з камерою заднього виду та парктроніками

Парктроніки

Паркування в обмеженому просторі – це кошмар кожного водія. Автовиробники полегшують це завдання датчиками паркування. Технологія передбачає передні та задні камери, що передають зображення монітор, встановлений на панелі приладів. Датчики паркування сьогодні входять до стандартної комплектації багатьох автомобілів. І мають великий попит. Близько 55% покупців вважають такого помічника обов'язковою функцією.

Вибрати машину з моніторингом сліпих зон

Активна система моніторингу сліпих зон

Активна система моніторингу сліпих зон – ще одні “очі” водія. Технологія робить візуальне або звукове попередження щоразу, коли інший автомобіль знаходиться в їхній сліпій зоні. Ця функція безпеки є однією з найпопулярніших серед покупців нових автомобілів.

Вибрати машину з підігрівом сидінь

Підігрів сидінь

Сидіння з підігрівом додають комфорту ранковим поїздкам на роботу. Це розкішне доповнення є затребуваним - близько 66% майбутніх владельцев додають його до списку опцій.

До речі, функція підігріву сидінь присутня і у багатьох авто на вторинному ринку. Перегляньте каталог всіх оголошень про продаж машин з підігрівом сидінь, які Automoto.ua зібрав з усіх автосайтів України.

Вибрати автомобіль у потрібній комплектації допоможе наш розширений пошук!

Попередня стаття Honda CR-V 2012-2016: на що звернути увагу покупцю
Honda CR-V 2012-2016: на що звернути увагу покупцю
Скоро зима: які аксесуари для авто необхідно купити
Наступна стаття Скоро зима: які аксесуари для авто необхідно купити

Популярні новини