Скільки автомобілів придбали українці за час карантину

15 травня 2020

12 березня в Україні ввели карантинні заходи у зв'язку з поширенням коронавірусної інфекції. Це найгіршим чином позначилося на повсякденному житті громадян, більш того, зруйнувало багато планів. Українці втратили можливість виїжджати за кордон, відвідувати громадські місця і заклади, вільно пересуватися по місту і навіть купувати старі автомобілі, адже сервісні центри МВС скоротили список послуг на час карантину. Радує те, що автосалони все ще готові надавати свої послуги, адже на цей час особистий автомобіль став не розкішшю, а необхідністю.

За період з 12 березня по 11 травня в Україні зареєстрували майже 12 тисяч нових транспортних засобів - конкретно 11 937 легкових машин. Більшість договорів було оформлено в Києві - 3 363, і в Київській області - 883. Цією інформацією поділилися представники Головного сервісного центру МВС.

В Укравтопромі також повідомили, що в березні минулого року українці купили на 15% більше автомобілів, ніж за цей період 2020-го. Припускаємо, що це пов'язано не тільки з сучасним режимом, але і з падінням економіки.

Попередня стаття Наслідки пандемії: звалище машин на території королівської авіабази
Наслідки пандемії: звалище машин на території королівської авіабази
Ремонт ходової Шевроле Авео Т250. Запчастини і ціни
Наступна стаття Ремонт ходової Шевроле Авео Т250. Запчастини і ціни

Популярні новини