Tesla Model S проти скакуна: хто кого? Відео

3 квітня 2020

У мережі є величезна кількість відеороликів автомобільних гонок. Адже це самий видовищний спосіб довести перевагу свого транспортного засобу. Втім, змаганнями в швидкості між двома авто вже нікого не здивувати. Що не скажеш про сутички машини з конем! Здавалося б, фінал очевидний - але це тільки на перший погляд.

Електромобіль Tesla Model S - постійний учасник найрізноманітніших заїздів, і досить часто виходить з них переможцем. На асфальті Tesla буквально зі старту показує свою перевагу. А що буде, якщо переграти сценарій і замінити не тільки дорожнє покриття, але і суперника? Представляємо вашій увазі відео, на якому показаны гонки Tesla Model S і скакового коня в природному середовищі існування скакуна.

Результат змагання вас здивує. Як відомо, потенціал Тесли становить 800 кінських сил - було б смішно порівнювати ці показники з можливістю коня.

Очевидно, що Tesla Model S за лічені секунди подолала необхідну відстань, залишивши коня далеко позаді. Но на повороті пілот електрокару не встиг вчасно змінити курс і дав фору своєму суперникові, який виявився надзвичайно маневреним конем. У результаті гонки закінчилися повним крахом легендарного електрокару. Ви можете побачити це змагання своїми очима:

Дивіться також каталоги:
Попередня стаття Визначаємо несправності по зносу шин
Визначаємо несправності по зносу шин
Карантин не перешкода: уряд дозволив автосалонам працювати
Наступна стаття Карантин не перешкода: уряд дозволив автосалонам працювати

Популярні новини