Українці обирають електрокари: які моделі найпопулярніші

13 квітня 2022

В період нестабільності на ринку пального електрокари додають своїм власникам впевненості. Це підтверджують цифри. За перший квартал 2022 року українці придбали всього на 6% менше електромобілів, ніж за аналогічний період 2021. Це означає, що альтернатива двигунам внутрішнього згоряння має в наш час неабияку перспективу. Які ж “зелені” моделі стали лідерами продажів в Україні? 

Nissan Leaf

Купити електричний Ніссан Ліф на автобазарі в Україні

Nissan Leaf вже вкотре стає улюбленцем водіїв. За перший квартал 2022 року придбали 336 штук цієї моделі. Вибір японского хетчбека на автобазарі дійсно великий. AutoMoto.ua знайшов більше 550 оголошень про продаж Ніссан Ліф. Серед переваг моделі власники називають дешевизну експлуатації та зручність в умовах великого міста. Це електрокари з пробігом та нові з салону. 

Tesla Model 3

Купити Тесла Модель 3 на автобазарі в Україні

Тесла, мабуть, найвідоміший у світі електромобіль. 133 українці у першому кварталі 2022 року віддали перевагу Model 3. Якщо вас теж цікавить Тесла Модель 3, всі актуальні пропозиції ринку знайдете нашому каталозі. Залежно від комплектації та стану батареї, електромобіль проїжджає на одному заряді 350-530 км. Достатньо для міжміської поїздки, чи не так?

Volkswagen e-Golf

Купити електричний Фольксваген e-Golf на автобазарі в Україні

До поціновувачів звичайного Гольфа додаються тепер і ті, хто вибирає електричну версію моделі. Хоча e-Golf відстає від лідерів продажу (придбано 78 авто), це аж ніяк не робить його поганим вибором. Вперше модель з'явилася на ринку ще в 2015 році та вже встигла змінити два покоління. Фольксваген e-Golf - це варіант для тих, хто шукає поєднання традиційного дизайну, драйвового характеру та екологічності. А сьогодні такий вибір - це ще й незалежність від цін та черг на АЗС.

Попередня стаття Зимові шини влітку: змінити не можна залишити
Зимові шини влітку: змінити не можна залишити
Як довго можна зберігати пальне?
Наступна стаття Як довго можна зберігати пальне?

Популярні новини