Volvo Trucks побудували вежу з вантажівок. Відео

26 лютого 2020

Volvo Trucks нещодавно презентували 4 нових вантажних автомобіля: Volvo FH, Volvo FH16, Volvo FM і Volvo FMX. Щоб продемонструвати всю міць новинок, компанія побудувала 15-метрову вежу з вантажівок, загальною вагою 58 тонн. На вершину цієї споруди заліз особисто президент компанії Роджер Альм.

У сфері комерційного транспорту на випуск навіть однієї вантажівки йде багато часу і ресурсів. Прем'єра 4 вантажних автомобілів одночасно - це значна подія не тільки для компанії-виробника, а й для індустрії в цілому.

Volvo Trucks вирішили піти шляхом найбільшого опору, при цьому представивши моделі вкрай оригінальним способом. Вони зняли цілий фільм!

Зйомки проходили пізно вночі. Відео починається із кадру, де видно величезну вежу з вантажних автомобілів. Кульмінацією сюжету стала сцена, в якій крізь дим і спецефекти видно людину, що стоїть на вершині автомобільної вежі. Як вже було сказано, це президент компанії Volvo Trucks.

Відео було знято в кінці минулого року на батьківщині Volvo - в Швеції. Для того, щоб спроектувати вежу з вантажівок, було потрібно близько місяця. За словами виробника, все задумане вдалося здійснити лише завдяки міцній і надійної конструкції автомобілів Volvo.

Дивіться також каталоги:

Відзначимо, що Volvo FH, Volvo FH16, Volvo FM і Volvo FMX складають більшу частину всіх продажів компанії. І презентація оновлених моделей стала найбільшою подією в історії Volvo Trucks!

Подивіться на цей шедевр на власні очі:

Компанія також опублікувала бекстейдж-відео зі зйомок. З чого можна зробити висновок, що все, що відбувається на ролику створено фахівцями Volvo, а не за допомогою комп'ютерної графіки.

Теги:
Volvo
Попередня стаття Причіп для електрокарів, який додає запас ходу. Фото
Причіп для електрокарів, який додає запас ходу. Фото
"Волга" з автоматичною коробкою перемикання передач. Відео
Наступна стаття "Волга" з автоматичною коробкою перемикання передач. Відео

Популярні новини