Всупереч аеродинаміці: 7 “квадратних” авто на AUTOMOTO.UA

1 грудня 2023

Автомобільна мода змінюється що кілька років. Але є стиль, який залишається актуальним незалежно від трендів. Це квадратний кузов. Стиль з прямими лініями та гострими кутами вирізняє автомобіль з потоку. Він також має переваги з точки зору практичності. Квадратний кузов зазвичай забезпечує більше простору  для пасажирів і багажу, а також краще поглинає удари в разі зіткнення. Багато “квадратних” авто стали культовими та залишаються вірними стилю десятиліттями. Тож, якщо вам до вподоби машини в такому стилі, ось що можна вибрати на AUTOMOTO.UA:

Вибрати автомобіль Сузукі Джимні

Купити Сузукі Джімні

Suzuki Jimny - це маленький позашляховик з квадратним дизайном. Він був вперше випущений в 1970 році і з тих пір став культовим автомобілем. Jimny популярний у всьому світі завдяки високій прохідності та надійності.

Знайти автомобіль Джип Вранглер

Купити Джип Вранглер

Jeep Wrangler - це ще один популярний позашляховик з квадратним дизайном. Він був вперше випущений в 1986 році і з тих пір став одним з найпопулярніших “всюдиходів” у світі. Wrangler відомий своєю витривалістю і позашляховими можливостями, з якими важко зрівнятись конкурентам.

Знайти автомобіль Ленд Ровер Дефендер

Купити Ленд Ровер Дефендер

Позашляховик Land Rover Defender був вперше випущений в 1948 році. Сьогодні Дефендер - це сучасний, стильний та технологічний автомобіль, який зберіг свій квадратний дизайн і можливостями позашляхового проходження.

Знайти автомобіль Мерседес G-Class

Купити Мерседес G-Class

Неможливо уявити Mercedes-Benz G-Class в якійсь іншій формі кузова. Саме гості кути та прямі лінії роблять позашляховик, який був вперше випущений в 1979 році, впізнаваним. G-Class популярний у всьому світі, особливо серед знаменитостей і політиків.

Знайти автомобіль Тойота FJ Cruiser

Купити Тойота FJ Круізер

Позашляховик Toyota FJ Cruiser поєднує квадратний дизайн, стиль ретро, високу прохідність та надійність. Практичний FJ Cruiser відмінно підійде для поціновувачів активного відпочинку, адже впорається з будь-якою місцевістю. 

Знайти автомобіль Кадиллак Ескалейд

Купити Кадиллак Ескалейд

Люксовий позашляховик Cadillac Escalade виглядає солідно. Автомобіль привертає увагу великим розміром кузова і досить “брутальним” дизайном. До цього додається вишуканий салон неабияка потужність. Ескалейд вибирають покупці, які хочуть продемонструвати свій статус та привернути увагу.

Знайти автомобіль Кіа Соул

Купити Кіа Соул

Компактний кросовер Kia Soul став популярним у багатьох країнах світу. Хоча думки щодо його вигляду розділились: одним він до смаку, а іншим - категорично не подобається. Але квадратний Соул точно не залишиться поза увагою на дорозі. Складно заперечити переваги кросовера: доступність, практичність, технологічність. Соул буде хорошим вибором для людей, які шукають компактний і стильний кросовер з просторим салоном і широким вибором опцій. Поціновувачам електромобілів варто звернути увагу на електрифіковану версію Kia Soul EV

Звичайно, автомобілі з квадратним кузовом мають і свої недоліки. Вони часто менш не такі маневрені, які моделі з плавними лініями, а також не надто економічні, оскільки мають більший опір повітря.

Попередня стаття Чи дійсно короткі поїздки “вбивають” авто?
Чи дійсно короткі поїздки “вбивають” авто?
Вогнегасник в авто: правила зберігання та використання
Наступна стаття Вогнегасник в авто: правила зберігання та використання

Популярні новини