Як "безконтактно" заправитися на АЗС в умовах карантину?

19 березня 2020

Як відомо, з 17 березня в Україні ввели карантин. Тимчасово припинили роботу школи, університети, спортивні клуби, кафе і ресторани. Продуктові магазини, АЗС та аптеки продовжують працювати в звичайному режимі. Однак незважаючи на всі обмеження, багатьом українцям просто необхідно експлуатувати транспортні засоби та відвідувати заправки. Що ж робити, щоб уберегти себе від зараження? Багато АЗС повністю виключили будь-який можливий контакт клієнта з персоналом та іншими відвідувачами.

Ми рекомендуємо вам розраховуватися за паливо безконтактно за допомогою чіпа, телефону або смарт-годинника. Таким способом ви обмежите контакт з готівкою та іншими людьми. Це можна зробити навіть не відкриваючи вікно автомобіля. До того ж, великі мережі АЗС нараховують клієнтам бонуси за безконтактну оплату за програмою лояльності.

До речі, Glusco пропонує постійним клієнтам встановити додаток на смартфон, за допомогою якого можна буде вибрати конкретну заправку, номер колонки, вид палива і його кількість. Оплатити пальне можна картою або бонусами.

Крім того, на всіх колонках заправної мережі Glusco, OKKO і WOG є QR-код, який допоможе вам скоротити час заправки. Цей код автоматично визначає колонку, а клієнту залишається тільки визначити вид і обсяг палива. Всі необхідні маніпуляції з пістолетом виконає співробітник АЗС.

Отже, по можливості:

1. Сплачуйте безконтактно;

2. Використовуйте спеціальні додатки;

3. Довірте пістолет співробітникам заправки, або скористайтеся рекомендаціями АЗС ОККО.

4. Користуйтеся антисептиками і бережіть себе!

Як заправитися на ОККО під час карантину фото

Рекомендації від АЗС ОККО як безпечно заправитися фото

Теги:
АЗС
Попередня стаття Як залити моторне мастило, якщо немає воронки?
Як залити моторне мастило, якщо немає воронки?
7 корисних функцій в авто, про які ви не знаєте
Наступна стаття 7 корисних функцій в авто, про які ви не знаєте

Популярні новини