Автомобіль для великої родини: 7 семимісних моделей

27 квітня 2021

Які автомобілі з комфортом возять великі сім'ї? Семимісні. Ось 7 кращих моделей для 7 пасажирів.

Kia Sorento

Купити трирядний позашляховик Kia Sorento б/у

Sorento - найбільший і найпрактичніший автомобіль Kia. У нього люксовий і просторий салон, трохи більше 800 л місця для вантажу. Варіанти потужних двигунів і стандартний повний привід дадуть вам впевненість в поїздках. 

Позашляховик "начинений" безліччю стандартного устаткування і оснащений чотирма кріпленнями для дитячих автокрісел. Ось всі пропозиції авторинку, дивіться і вибирайте свій варіант Кіа Соренто.

Skoda Kodiaq

Купити позашляховик Skoda Kodiaq б/у

Skoda Kodiaq - найбільший автомобіль чеського бренду. Від конкурентів його відрізняє поєднання стилю і практичності. Під капотом знаходиться економічні бензинові і дизельні двигуни Volkswagen Group.

Kodiaq стандартно поставляється з п'ятьма сидіннями. Щоб отримати ще два місця для пасажирів, доведеться вибрати відповідну комплектацію. Третій ряд ідеально підходить, щоб відвозити дітей до школи. 

Вантажного простору у позашляховика від Шкода вистачить для будь-якої ситуації. У семимісному компонуванні ви отримаєте майже 300 літрів в багажнику, з усіма складеними сидіннями - 2000 літрів. Ознайомтеся зі свіжими пропозиціями про продаж Шкода Кодіак.

XC90 Volvo

Купити позашляховик Volvo XC90 б/у

Volvo XC90 - це безкомпромісна безпека, винятковий комфорт, традиційна практичність і люксовий вид.

Двоє дорослих можуть розміститися на сидіннях третього ряду з відносною зручністю, але цього вистачить для короткої поїздки. Передові засоби безпеки надають шведському позашляховику переваг. Зверніть увагу, автомобілі відмінно оснащені навіть в базових версіях. В каталозі АвтоМото ви знайдете Вольво СХ90 в будь-якій комплектації. 

Citroen Grand C4 Picasso

Купити мінівен Citroen Grand C4 Picasso б/у

Citroen Grand C4 Picasso доводить, що семимісний автомобіль може бути стильним. Інтер'єр привертає мінімалістичним і сучасним, а також легким, надзвичайно практичним дизайном. Три точки ISOFIX на сидіннях другого ряду і 630 літрів у вантажному відсіку підтверджують статус "сімейного" автомобіля. 

У салоні є багато світла (особливо якщо мова йде про комплектацію з панорамним дахом). Приємний бонус: безліч відсіків і шухлядок для речей, розкиданих по всьому салону. Дрібниці, незамінні в довгій сімейній подорожі, завжди будуть під рукою. Ціни цього Сітроен розумні, а двигун - економічний. Заінтриговані? Ось свіжі оголошення Citroen Grand C4 Picasso.

Toyota Highlander

Купити позашляховик Toyota Highlander б/у

Toyota Highlander - це велика версія RAV4, а не міцний позашляховик, як Land Cruiser. Але це не заважає автомобілю на відмінно виконувати завдання сімейного. Сім сидінь з регульованою спинкою входять в стандартну комплектацію. Навіть якщо їх спинки підняті, у вас буде величезний багажник. Безліч ящиків дозволяють легко зберігати дрібні речі в салоні. Додайте до цього традиційні якість і надійність Тойота. На автобазарі є Тойота Хайлендер різних років випуску в будь-яких комплектаціях. 

Peugeot 5008

Купити позашляховик Peugeot 5008 б/у

Peugeot 5008 - семимісний "француз", який обов'язково варто розглянути як варіант сімейного автомобіля. Любителям активного відпочинку сподобається строгий екстер'єр. Висока посадка водія обіцяє хорошу оглядовість. 

П'ять основних сидінь радують простором та комфортом, але третій - тісний, оскільки багажник “краде” місце. Скільки коштує Пежо 5008? Дивіться каталог! 

Land Rover Discovery Sport

Купити позашляховик Land Rover Discovery Sport б/у

Discovery Sport- автомобіль для тих, хто іноді стикається з необхідністю везти сім пасажирів. Модель пропонує безліч сучасних функцій комфорту. Проте в салоні для семи чоловік трохи затісно, а самі задні крісла найкраще підходять для підлітків і для коротких поїздок.

Трирядність додає Discovery Sport універсальності і перетворює його в дуже добре продуманий сімейний позашляховик. Він також поєднує в собі вражаючі можливості для бездоріжжя, які не притаманні багатьом конкурентам Land Rover. Автомобіль додає до 60 см водного бар'єру і з упевненістю виїжджає на пересічену місцевість. Так, деякі конкуренти обходяться дешевше в експлуатації, але мало з них володіє таким широким спектром талантів. Щоб заощадити, можна вибрати Ленд Ровер Діскавері Спорт б/у

Попередня стаття Круїзні байки: ТОП-5 моделей
Круїзні байки: ТОП-5 моделей
Chery анонсує появу нової силової архітектури власної розробки на  Шанхайському автосалоні 2021
Наступна стаття Chery анонсує появу нової силової архітектури власної розробки на Шанхайському автосалоні 2021

Популярні новини