Кращі автомобілі для пікантного побачення

30 листопада 2019

Влаштувати автомобільне побачення - це завжди гарна ідея! І дійсно, таке проведення часу зі своєю другою половинкою має безліч переваг у порівнянні із звичайною прогулянкою в парку або зустріччю в кафе. На машині можна відправитися кататися за місто, послухати улюблену музику або знайти затишне місце, залишитися тільки вдвох і насолоджуватися спілкуванням... або один одним. Це чудове рішення для молодих пар або для шукачів пригод і різноманітності в особистому житті - ви у будь-якому випадку отримаєте незабутні емоції!

Однак далеко не у всіх машинах буде комфортно проводити такі пікантні експерименти. Щоб дискомфорт і маленький салон не зіпсував усю романтику, ми зібрали 7 автомобілів, які найкраще підходять для романтичних вечорів.

Ford F-150

свидание в автомобиле Ford F-150 фото Цей пікап дасть повну волю вашій уяві, адже простору досить, щоб ніяк не обмежувати ваші дії. Для повного комфорту ви можете кинути надувний матрац або спальний мішок у кузов - і насолоджуватися. До того ж цей автомобіль може подолати будь-які перешкоди за межами міста, тому знайти затишне місце буде значно простіше.

Honda Element

Honda Element автомобиль для свидания фото В якості альтернативи Ford F-150 проведіть експеримент із компактним кросовером Honda Element. Цей автомобіль також здолає будь-які перешкоди за містом. Ще однією перевагою для фанатів урізноманітнювати особисте життя стануть сидіння, які можна скласти повністю. Чесно кажучи, це, напевно, єдина перевага таких сидінь, тому буде нерозумно не скористатися ними!

Mercedes-Benz CLS 63 AMG 

Mercedes-Benz CLS 63 AMG свидание в автомобиле фото Незважаючи на те, що розважатися в салоні цього седана буде не дуже зручно, багажне відділення дає повну волю фантазії. Величезний простір багажника добре підійде не тільки для побутових потреб, але також забезпечить вам багато сценаріїв для проведення часу удвох. До речі, під капотом цього авто знаходиться 557 кінських сил, тому дістатися до безлюдної місцевості можна швидко і з комфортом.

Rolls-Royce Phantom

Rolls-Royce Phantom фотоМожете додати трохи розкоші у свої розваги - візьміть в оренду автомобіль американських президентів. Романтичну пригоду в Rolls-Royce ви однозначно запам'ятайте на все життя! До того ж сидіння машини зроблені зі шкіри, а любовні втіхи на цьому матеріалі самі по собі блискучі і незрівнянні!

Toyota Prius

Toyota Prius лучший автомобиль для свидания фото Toyota Prius особливо нічим не виділяється серед інших хетчбеків, проте може безшумно пересуватися по вулицях міста. Це робить Prius ідеальним авто для втечі з місця злочину проти людської моралі. До того ж, ніхто не очікує зустріти сексуальних авантюристів у Toyota Prius.

2015 FIAT 500c

2015 FIAT 500c кабриолет фото автомобиль для свидания Не можна залишати без уваги фетишистів, тому додаємо до списку кабріолет. Якщо ви віддаєте перевагу повідомляти всім оточуючим про свої сексуальні перемоги, то 2015 FIAT 500c підійде найкраще. Дах цього автомобіля відкривається настільки широко, що розпусників на задньому сидінні FIAT буде видно навіть із космосу.

Jeep Wrangler

Jeep Wrangler автомобиль для экстримального свидания фото Якщо в поривах пристрасті ви готові підкорити гори і пройти крізь хащі - цей автомобіль просто створений для вас! Місця в салоні і багажнику повинно вистачити щоб задовольнити фантазію будь-якої пари, тому ховайтеся у найнедоступніших для людини місцях і ні в чому собі не відмовляйте!

Попередня стаття Кнопка в авто, про яку не знають навіть досвідчені водії
Кнопка в авто, про яку не знають навіть досвідчені водії
"Антидощ": потрібен, чи ні?
Наступна стаття "Антидощ": потрібен, чи ні?

Популярні новини