Незважаючи на карантин: в якому режимі працюють СТО та автосалони?

26 березня 2020

В Україні ввели карантин, тому рух громадського транспорту довелося обмежити. Але незважаючи на сучасні реалії, людям необхідно пересуватися по місту і вирішувати свої потреби і проблеми. Що ж робити? Вихід один - обзавестися особистим транспортним засобом. Придбати машину в умовах карантину не так складно, як здається на перший погляд. Ми докладніше розповімо, як зробити покупку.

Автосалони подбали про комфорт своїх клієнтів і придумали, як купити авто без будь-якого контакту з оточуючими. Обставини, пов'язані з карантином, стали хорошим стимулом для автодилерів надати послугу онлайн-комунікації. Таким чином можна досягти максимальної безпеки для клієнтів і співробітників дилерських центрів.

Автосалон Hyundai Автомир Вінниця тест-драйв під час карантину фото

Як працює автосалон Volkswagen Автодом Харків під час карантину фото

У даний час в автосалонах прийняли наступні заходи:

1. У період карантину оффлайн демонстрації транспортних засобів не проводяться. У цьому, втім, немає ніякого сенсу, адже відвідувачів не пускають всередину дилерських центрів. Всі менеджери з радістю проконсультують вас в режимі онлайн!

2. Ви не зможете отримати очну консультацію, але всю інформацію щодо модельного ряду, комплектації, вартості і процесу придбання автомобілів можна дізнатися на офіційному сайті салону. Ви також можете зв'язатися з менеджерами за контактними номерами, вказаними на сайті центру.

3. Відзначимо, що зони ремонту автомобілів продовжують працювати у звичному режимі згідно з чинним законодавством. Всі співробітники забезпечені засобами індивідуального захисту і дотримуються рекомендованої дистанції 1-1,5 м під час комунікації. Ви можете залишити заявку на сайті або за вказаним там номером телефону.

4. Керівництво дилерських центрів і СТО регулярно проводить

контроль стану здоров'я співробітників.

5. Більшість автосалонів на період дії карантину реалізує адресну доставку куплених транспортних засобів з усім комплектом документів. Це відбувається за попередньою домовленістю і, звичайно, не нехтуючи засобами індивідуального захисту.

Дилерські центри готові задовольнити потреби своїх клієнтів навіть у такий нелегкий час. Тому можете сміливо зайнятися вибором особистого автомобіля! До речі, більшість автосалонів зараз пропонують хороші знижки на покупку транспортних засобів.

Автосалон Renault Актив Моторс під час карантину фото

Автосалон ТОВ

Попередня стаття МРЕВ на карантині? Що робити бажаючим купити авто?
МРЕВ на карантині? Що робити бажаючим купити авто?
Карантин і покупка авто в Україні: є варіанти
Наступна стаття Карантин і покупка авто в Україні: є варіанти

Популярні новини