Nobe 100: автомобіль, який переверне вашу свідомість, в прямому сенсі (ФОТО)

28 липня 2019

Досить важко сьогодні здивувати покупця автомобіля, більшість моделей настільки схожі між собою і зовні і начинкою, що часом втрачається будь-який інтерес до них. Проте, як завжди, є винятки, і цей автомобіль однозначно відноситься до цієї категорії. Отже, давайте подивимося, що ж придумав естонський стартап.

Nobe 100 - триколісний електромобіль в стилі ретро, ​​який можна припаркувати на стіні свого будинку. Так-так, вам не здалося, саме на стіні. При вазі всього 600 кг, що становить менше половини ваги самого легкого MINI, триколісний Nobe може бути припаркований на вертикальній площині за допомогою паркувальної установки 'gekko'. На перший погляд це може здатися дивним, але, якщо замислитися, в містах, де кожен метр вільного дорожнього простору на вагу золота, то ідея створення таких паркувальних місць набуває сенсу. До того ж, прикріпивши зарядний кабель до стіни, його можна буде підзарядити в такому положенні.

Запас ходу цієї  міні-машинки досягає 260 км при одній двогодинний зарядці, а ємність батареї 25 кВт / год. У максимальній комплектації буде доступна знімний панорамний дах і збільшена швидкість - 130 км / год, на відміну від базової - 110 км.

На цьому сюрпризи Nobe 100 не закінчуються.

Розробники повідомили, що будуть безперервно працювати над модернізацією кожного елемента Nobe, щоб власнику доводилося згодом міняти не сам автомобіль, а тільки потрібні деталі до нього. Кожен "орган" в Nobe 100 можна замінити: акумулятор, зарядний пристрій і вбудований двигун, навіть поміняти колір дизайну! Тобто, зробиться все, щоб продовжити життєвий цикл електромобіля. Команда Nobe стверджує, що вони будуть тримати своїх клієнтів в курсі передових технологій, а також замінять обладнання, пошкоджене в результаті зносу. Навіть тут естонці все продумали, адже навіщо міняти все авто, якщо є прекрасна можливість поліпшити його!

Роман Мульяр, засновник і генеральний директор Nobe, каже, що він завжди захоплювався автомобілями, але його дратувала часта необхідність їх лагодити, ось так і виникла ідея постійного "прокачування" авто. Nobe 100 - його перший винахід.

Він сказав: «Наша мета полягала в тому, щоб відразу ж винайти автомобіль на електротязі для" зеленого майбутнього ", і в той же час прославляти його історію як ікону дизайну. Ми називаємо його «нео-вінтажним», в результаті наших старань вийшла машина-цукерочка, настільки красива, що вам точно захочеться її з'їсти ».

До 2021 року у вас є всі шанси зібрати кругленьку суму і придбати собі такого неординарного триколісного "ретро-мобіля"! Перші десять Nobe 100 будуть доступні для попереднього замовлення через кампанію Indiegogo - краудфанд, з метою зібрати 100 000 доларів для створення більшої кількості автомобілів.

Естонський триколісний автомобіль Nobe 100, деталі на automoto.ua

Триколісний Nobe 100 паркується на стіні, деталі на automoto.ua

Ретро-електрокар Nobe 100

Електрокар вагою 600 кг

Триколісний електрокар з запасом ходу до 260 км

Естонський електрокар зі знімним панорамним дахом


 

Теги:
Nobe 100
Попередня стаття Особливості і частота обслуговування електромобілів
Особливості і частота обслуговування електромобілів
Jaguar Land Rover обіцяють позбавити водіїв від стресу
Наступна стаття Jaguar Land Rover обіцяють позбавити водіїв від стресу

Популярні новини