Новий мобільний додаток для виклику поліції

6 лютого 2020

Для громадян України, які потрапили в екстрену ситуацію на дорозі і не тільки, розробили спеціальний мобільний додаток - "My Pol". Це особливо актуально в зимовий час, коли не виключена ймовірність застрягти в снігу. За допомогою цієї програми одним дотиком на кнопку "SOS" можна буде звернутися в службу поліції і попросити про допомогу. "My Pol" виявиться корисним для людей з обмеженими можливостями, інвалідів, для кого завгодно, хто не має можливості дізнатися про своє місце розташування і вимагає допомоги.

Використовувати розробку може будь-хто, адже вона абсолютно безкоштовна. Хочемо зазначити, що ставитися до програми варто з повную серйозністю, адже виклик поліції по кнопці рівносильний дзвінку на номер "102". Правоохоронці активно радять встановити його всім водіям вже зараз і скористатися у випадку погіршення погодних умов.
Особливість і головна зручність цього додатка полягає в тому, що "My Pol" автоматично передає поліцейським ваші координати і дані у випадку виклика по кнопці.

My Pol додаток фотоПоки до вас мчить допомога, My Pol дасть слушні поради, як поводитися в ситуації, що склалася.
Серед інших "фішок" додатка також є можливість залишити відгук про роботу правоохоронних органів, побачити список адрес найближчих відділень поліції, медичних установ і почитати актуальні новини.

Попередня стаття Справжня інновація - автомобіль для захисту від коронавірусу
Справжня інновація - автомобіль для захисту від коронавірусу
9 автомобілів з найекономічнішою витратою бензину
Наступна стаття 9 автомобілів з найекономічнішою витратою бензину

Популярні новини