Справжня інновація - автомобіль для захисту від коронавірусу

5 лютого 2020

Прес-служба Geely Automobile повідомила про плани створити автомобіль, який буде перешкоджати поширенню смертельного коронавірусу. Машина буде мати ряд захисних функцій. У створення автомобіля компанія інвестує понад 50 мільйонів доларів. Імовірно, транспортний засіб зможуть використовувати як медпрацівники, так і звичайні громадяни.

У повідомленні сказано, що Geely працюють над створенням авто для повсякденної експлуатації, а не спеціалізованого транспортного засобу.
Що ж входить в захисні функції машини? Планується, що автомобіль буде обладнаний системами швидкої вентиляції та дезінфекції салону.

У системах кондиціонування повітря будуть застосовуватися матеріали з сильними противірусними і антибактеріальними властивостями. На їх розробку в компанії звернуть особливу увагу. Також інноваційні матеріали будуть використані на всіх поверхнях, з якими часто контактують водій і пасажири. Наприклад, кермо, важіль коробки передач, сенсорний дисплей і фізичні кнопки.

Компанія Geely веде активну боротьбу з розповсюдженням смертельного захворювання. Для створення транспортного засобу, який зможе вберегти від зараження, будуть задіяні науково-дослідні центри концерну по всьому світу.

Попередня стаття Американці створили праворульний Chevrolet
Американці створили праворульний Chevrolet
Заробіток компанії Porsche на кожному автомобілі
Наступна стаття Заробіток компанії Porsche на кожному автомобілі

Популярні новини