Skoda представила новинку - кабріолет Slavia

24 липня 2020

Skoda офіційно представила новий концептуальний кабріолет Slavia. Створила автомобіль команда молодих дизайнерів-студентів академії Skoda. 

Студенти презентували кабріолет Skoda Slavia

Родстер названо на честь велосипеда Slavia, зробленого в 1895 році засновниками чеського автозавода Вацлавом Лаурином та Вацлавом Клементом. Концепт-кар випущено до 125-річчя компанії Шкода. 

Над кабріолетом працювали виключно студенти академії Skoda. Стажери самостійно зробили все: від проекту до фінальної збірки.

За основу концептуально кабріолета вибрано популярний п’ятидверний хетчбек Skoda Scala. Дизайнери змінили міський автомобіль до невпізнаваності. У Skoda Slavia немає даху і задніх дверей, замість них - обтічники, обвіси та заднє крило. Кузов спорткара кришталево-білий з контрастними чорними елементами на порогах і фартухах. 

Дивіться також каталоги:

Як виглядає новий кабріолет Skoda Slavia

Підлога перероблена з урахуванням спортивної вихлопної системи, днище підсилено та доповнено ефектною світлодіодною підсвіткою. Колеса концепт-кара отримали 20-ти дюймові диски, як у Skoda Kodiaq RS. 

Для інтер'єру родстера дизайнери обрали спортивні крісла Sparco, обшиті перфорованою шкірою. В салоні встановлена аудіосистема з сабвуфером на 2 250 Вт та приборна панель Virtual Cockpit.

Під капотом у нової Шкоди півтора літровий двигун TSI потужністю 170 л.с. Він працює в парі з семиступінчатою КПП DSG. 

В багажнику Slavia передбачена спеціальна зона для перевезення пари електросамокатів Skoda.

Так як новинка чеського автозавода - концепт, вона недоступна для покупки. 

 

Попередня стаття Заміна витратних матеріалів: з чим не поспішати та на чому зекономити без шкоди для авто
Заміна витратних матеріалів: з чим не поспішати та на чому зекономити без шкоди для авто
7 фішок Audi A7
Наступна стаття 7 фішок Audi A7

Популярні новини