Сеат представив нову версію мінівена Альхамбра

17 квітня 2015

Рестайлінговий сім'янин не став довго тягнути зі своєю появою після женевської прем'єри соплатформенного Volkswagen Sharan і продемонстрував світові злегка підретушований дизайнерами екстер'єр, нові силові агрегати і переглянутий перелік пропонованих опцій.


Зовні відрізнити оновлений Альхамбра від попередника 2010 року не так-то просто. Можливо дизайнери VAG вирішили, що, нарешті, знайшли той образ ідеального мінівена, до якого так довго прагнули. Інакше неможливо пояснити настільки мізерні зміни в оперенні, зачепили лише графіком передніх фар,  текстуру решітки радіатора, що проміняла вертикальні «вуса» на горизонтальні планки. Також шанувальники марки зможуть помітити і перероблений світлодіодний візерунок стоп-сигналів з новими багажними дверима.

 

Екстер'єр Сеат Альхамбра 2015


Набагато кращі справи з салоном рестайлінгового Сеат. Тут стилісти лінувалися не так старанно і оснастили сімейний автомобіль новим дизайном кліматичної установки. Крім того, Alhambra отримала в своє розпорядження і нову мультимедійну систему Easy Connect з великим сенсорним екраном. Вона не тільки помітно осучаснила центральну консоль торпеди, але і доповнила список нових опцій, що з'явилися на модернізованій моделі. Крім переглянутої мультимедіі  до нього увійшли система контролю за «мертвими зонами», функція попередження фронтальних зіткнень і адаптивна підвіска DCC.

Дивіться також каталоги:

 

Інтер'єр Сеат Альхамбра 2015


З рестайлінгом лінійка двигунів помітно розширилася за рахунок нових економічних моторів: трьох дизельних і двох бензинових агрегатів. Всі мотори 2,0-літрові, і розкид їх потужних характеристик варіюється від 115 до 184 к.с. для дизелів і від 150 до 220 к.с. для бензинових «сердець». Що ж стосується асортименту «коробок», то тут майбутній покупець вільний вибирати між 6-ступінчастою «механікою» і 6-діаппазоне фольксвагеновським «роботом».


Офіційні продажі Alhambra 2015 почнуться в травні, а до клієнтів «іспанський Sharan» добереться вже до літа. А ось до України коли добереться автовиробник, ще досі не відомо.

Попередня стаття Легендарний бренд Каділлак не здається
Легендарний бренд Каділлак не здається
В яке авто вигідно вкласти гроші?
Наступна стаття В яке авто вигідно вкласти гроші?

Популярні новини