Огляд тест-драйву: Bentley Continental GT 2017

16 січня 2018

Повнопривідний суперкар Bentley Continental GT, доступний у вигляді купе і кабріолету, пропонує продуктивність світового класу, високу майстерність і позачасовий стиль. Будь-який тип кузова доступний з 4-літровим V8 з подвійним турбонаддувом або зі збільшеним 12-циліндровим двигуном, який продукує 700 кінських сил в моделі Supersports. Купе топової версії може розігнатися до сотні за 3.4 секунди з максимальною швидкістю 335 км/год. Це робить його найшвидшим 4-містним авто, випереджаючи багатьох суперників, як Aston Martin DB9/Vanquish, Ferrari F12 Berlinetta і Rolls-Royce Wraith. У 2017 році доступні чотири модифікації зі стартовою ціною Bentley Continental від 200 000 доларів: V8, V8 S, 12-циліндровий GT Supersports і GT Speed.

Огляд тест-драйву: Bentley Continental GT 2017

Вам сподобається цей автомобіль, якщо ви шукаєте розкішний гран-туризмо з великою потужністю, повним приводом, хорошим зчепленням для будь-якої несприятливої погоди, заднім сидінням для дітей і гордим силуетом.

Вам не сподобається новий Continental GT, якщо вам набридло постійно їздити на заправку і збільшувати забруднення атмосфери вихлопами ви не бажаєте. Ні гібридний, ні електричний варіанти автовиробник не передбачає, а бензин він поглинає, як справжній «п'яниця».

Що нового в 2017 році? Continental Supersports – це нова модифікація відомої моделі від Bentley, з 700 к.с. і вражаючим W12, ціна якої починається від 300 000 доларів.

Враження від поїздки

Вся лінійка Continental GT 2017 року заслуговує пошани, завдяки чудовому балансу потужності, комфорта й управління. Двигуни V8 і W12 забезпечують швидкість їзди і динамічність, у той час, як система повного приводу забезпечує впевненість рухів, навіть коли ви кидаєте виклик звивистим дорогам або рухаєтесь вздовж мокрого шосе. Стандартна пневматична підвіска з безперервним управлінням демпфером дозволяє налаштовувати чотири дискретних рівня шасі. Незалежно від версії, стильний, прекрасно сконструйований і чудово ізольований салон Continental GT зможе перетворити навіть саму звичайну поїздку у захоплюючу пригоду. Варто зазначити, що коефіцієнт аеродинаміки покращився в 3-му поколінні і тепер становить 0.29, а за рахунок легкосплавних металів вага зменшилася на 80 кг.

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Особливі функції

Дванадцятициліндровий двигун з подвійним турбонаддувом від Continental забезпечує небувалу потужність і підіймає його на найвищі позиції. Натомість, 4.0-літровий бітурбо V8, потужністю 521 к.с., створює приємний і спокусливий звук мотора, з яким 12-циліндровий двигун не зрівняється.

Покупці Continental Convertible зможуть скористатися додатковою системою масажних сидінь, яка буде енергійно знімати втому зі спини після довгого дня в офісі. Вмонтована в сидіння вентиляція дозволяє посилати тепле повітря в шийний відділ, коли ви їдете за кермом холодними вечорами.

Детальніше про новий Bentley Continental GT

Інтер'єр

Як і у всіх Bentley, кабіна Continental GT виконана вручну і має чуттєву обробку, в якій поєднується розкішна шкіра, безліч елементів з чистого дерева і сплаву, не залежно від того, обираєте ви форму купе чи кабріолета з відкидним м'яким верхом, що реагує на найменший простий рух. Оновлена ​​графіка на панелі приладів і більш зручні елементи управління додають чарівності салону, орієнтованому на водія, а поліпшені матеріали оббивки вносять візуальні відмінності між різними представниками цієї моделі. Регульовані передні сидіння з електроприводом забезпечують хорошу підтримку і комфортне розміщення, але розділені індивідуально задні сидіння швидше підходить для дітей, ніж для дорослих.

Відео тест-драйв Бентлі Континенталь ГТ 2017

Екстер'єр

Сьогодні Continental продовжує родовід Bentley з атлетичною формою і сміливими контурами, які нагадують оригінальну модель 65 річної давності. GT вдається бути величним, складним і розкішним одночасно. Редизайн проявився в зменшеній решітці радіатора, загострених передніх крилах і агресивному передньому спойлері. Кабріолету вдається відмінно виглядати, особливо дивлячись зверху вниз, а купе Supersports має обробку з вуглецевого волокна і великий задній спойлер для додаткової стійкості на високих швидкостях.

Стандартна комплектація

Сімейство Continental GT комплектується матеріалами салону зі шкіри, дерева і алюмінію і безліччю функцій для забезпечення зручності, включаючи камеру заднього огляду і автоматичне відкриття багажника. Навіть базова версія GT V8 оснащена: високоякісною звуковою системою на 8 динаміків з 8.0-дюймовим сенсорним екраном і навігацією, Bluetooth-телефонією/потоковим аудіо, 20-дюймовими колісними дисками і світлодіодними біксеноновими фарами. W12 GT, Speed ​​і Supersports додають 12-циліндровий двигун і 21-дюймові легкосплавні диски, у той час, як останні версії також поставляються з Mulliner Driving Specification з особливою шкіряною оббивкою. У кабріолетах встановлені стандартні силові сидіння з підігрівом.

Додаткове обладнання

До майже нескінченного набору унікальних штрихів Бентлі додає преміальну аудіосистему Naim і такі апгрейди, як: вентильовані передні сидіння з функцією масажу, шерстяні килимки, спортивне кермо, адаптивний круїз-контроль, масивні вуглецево-керамічні гальма і 21-дюймові легкосплавні диски, а також пропонується бортовий Wi-Fi. Покупці кабріолета Continental GT зможуть насолодитися: кермом з підігрівом, дефлектором вітру, вбудованим підігрівом сидінь для шиї й іншими цікавими функціями.

Технічні характеристики Bentley Continental GT 2017 року

Сімейство Continental GT пропонує складні двигуни V8 і W12 з прямим уприскуванням і подвійним турбонаддувом, які роблять можливим розгін до 100 км/год від 3.4 до 6 секунд. Базовий 4.0-літровий двигун Continental GT V8 має потужність 500 к.с., а GT V8 S – 521 к.с., витрачаючи при цьому майже 11.8 л/100 км бензину. Тепер, маючи 582 коней, 6.0-літровий 12-циліндровий двигун у формі W від GT також отримує нову систему дезактивації циліндрів, яка покращує економію палива. Continental GT Speed ​​розвиває хвилюючих 633 коней, у той час, як W12 в модифікації Supersports видає 700 кінських сил. Витрачають такі двигуни пальне в комбінованому режимі обсягом 15 л/100 км. V8 і W12 оснащені 8-ступінчатою автоматикою і всі моделі мають AWD.

 
Попередній огляд Огляд тест-драйву: Bentley Bentayga 2017
Огляд тест-драйву: Bentley Bentayga 2017
Огляд тест-драйву: Bentley Mulsanne 2017
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Bentley Mulsanne 2017