Огляд Buick Encore 2022: кросовер по-американськи

15 лютого 2022

Buick Encore 2022 - малолітражний кросовер. Він привертає увагу покупців відмінною маневреністю, багатьма стандартними технологічними функціями, зручними для дорослих сидіннями в обох рядах і солідним вантажним простором.

Купити новий автомобіль Бюїк Енкор 2022 на автобазарі

На жаль, неквапливе прискорення Buick Encore та висока стартова ціна заважають йому користуватися таким самим попитом, як конкурентам. І все-таки цей автомобіль вартий детального огляду.

Нове в 2022 році

  • двигун модернізований з 138 к.с. 155 к.с.,
  • додані кишені в спинках передніх сидінь,
  • базова комплектація 1SV виключена з модельного ряду.

Кому варто купити? 

Є кілька причин купити Buick Encore 2022 - висококласний, тихий просторий салон та хороша маневреність.  
Цей кросовер найкраще почувається у великому місті. Його керування легке та точне. Якщо ви живете в мегаполісі, перегляньте каталог Бюік Енкор в Києві. Знайдеться багато гідних варіантів.

Нове чи б/у авто?

Для нового Buick 2022 є одна важлива зміна: повернувся 1,4-літровий двигун, який востаннє використовувався для моделі 2020 року. У 2021 році мотор був замінений версією потужністю 138 к.с.. Тепер він повернувся з 155 к.с. замість колишніх 153 к.с.

Дивіться також каталоги:

Б'юїк переглянув модельний ряд найменшого кросовера і залишив єдину комплектацію з вибором переднього або повного приводу. За винятком цих змін та додавання кишень для зберігання на спинках передніх сидінь, автомобіль 2022 практично ідентичний торішній моделі.

Buick Encore поточного, першого, покоління знаходиться в продажу з 2013 року. У 2017 році він отримав суттєву реконструкцію. З того часу з кросовером не відбулось жодних істотних змін. Цей факт значно розширює вибір на авторинку. Адже вагомих причин для придбання нового Енкору 2022 практично немає. 

Buick Encore або Buick Encore GX

Незважаючи на схожі імена, це абсолютно різні моделі. І Encore GX, і Encore пропонують значну кількість мультимедійних технологій та розслаблену поїздку, але між цими субкомпактними позашляховиками існує кілька відмінностей. З одного боку, Енкор GX має більше місця для пасажирів та їхнього багажу, а його стандартний список функцій безпеки набагато суттєвіший, ніж у “молодшого брата”. З іншого боку, Encore коштує дешевше та оснащений простішою інформаційно-розважальною системою. Вибір залежить від бюджету та особистих вподобань.

Buick Encore або Mazda CX-30

Mazda CX-30 відрізняється першокласними матеріалами інтер'єру і пропонує більше стандартних функцій безпеки, ніж Buick Encore 2022. Обидва варіанти двигуна Mazda потужніші за єдину пропозицію Encore, а управління корейського кросовера вважається еталоном у класі. Мазда СХ-30 – найкращий вибір. Тільки ті покупці, які вимагають від авто більше місткості, віддадуть перевагу Encore.

Оголошення про продаж Б'юїк Енкор 2022 на АвтоМотоПараметри кросовера Buick Encore 2022Розміри кузова кросовера Buick Encore 2022Технічні характеристики Б'юїк Енкор 2022Інтер'єр салону кросовера Buick Encore 2022Салон кросовера Buick Encore 2022Приладова панель нового кросовера Buick Encore 2022Сидіння в салоні автомобіля Buick Encore 2022Розмір багажника кросовера Buick Encore 2022Скільки коштує кросовер Buick Encore 2022 на автобазарі в УкраїніОгляд нового автомобіля Buick Encore 2022 з фото та відеоТест-драйв нового автомобіля Buick Encore 2022 з відео та фотографіями 

Салон

У салоні Encore можуть розміститися до п'яти осіб, і місця справді буде достатньо для всіх. Завдяки високій посадці водій має чудову оглядовість дороги попереду. 

Відсутність вибору комплектацій Бюік Енкор означає, що ви можете отримати, або тканину Shale, або шкірозамінник Ebony. Добре, що на автобазарі можна знайти минулорічні версії у різному виконанні.
Buick компенсує скромні варіанти оформлення інтер'єру високою якістю матеріалів, акустично посиленим лобовим та бічним склом. У салоні автомобіля дійсно тихо та затишно. 

Buick Encore 2022 поставляється з 532 л вантажного простору за заднім рядом та 1370 л зі складеними задніми сидіннями. Можливість скласти переднє пасажирське крісло стане в нагоді, якщо ви вирішите перевезти довгий вантаж. 

Для моделі цього року є лише одна мультимедійна система, але вона пристойна. Вона складається з восьмидюймового кольорового сенсорного екрану, AM/FM-радіо, двох портів USB, потокової передачі музики та телефонних дзвінків через Bluetooth, а також можливостей Apple CarPlay та Android Auto. У ньому немає навігації, але наявність останніх двох функцій це компенсує. Також можна створити точку доступу 4G LTE Wi-Fi. Інформаційно-розважальна система з'єднана зі звуковою системою із шістьма динаміками, яка досить добре відтворює обраний вами саундтрек, але варіантів оновлення немає.

Технічні характеристики

Технічні характеристики Buick Encore теж не тішать різноманітністю. Модель 2022 комплектується турбованим 1,4-літровим чотирициліндровим двигуном потужністю 155 к.с., що на 17 к.с. більше, ніж у минулорічних версіях. Незважаючи на це, Buick, як і раніше, не вистачає потужності та швидкості для прискорення. Розгін до першої сотні займає 8,4 с. Двигун агрегатується із шестиступінчастою автоматичною коробкою передач.

Encore 2022 важко назвати найекономнішим автомобілем у класі. Витрата палива передньопривідної версії виглядає так:

  • 9,8 л/100 км у місті,
  • 7,3 л/100 км на шосе.

Додавання повного приводу збільшує витрату до 10,2 л/100 км та 7,8 л/100 км у місті та на трасі відповідно.
Невелика рама Encore та малий радіус повороту роблять маневри у місті дуже простими. Крім того, його система підвіски пом'якшує нерівності дорожнього покриття та забезпечує плавність ходу. 

Безпека

IIHS оцінив Buick Encore 2022 року найвищим рейтингом “Добре” у чотирьох тестах на безпеку при зіткненні та другим за величиною рейтингом “Прийнятно” у тесті з невеликим перекриттям переднього пасажира та боковим тестом. 

Розміри та вага 

Розміри Encore ідеально підходять для поїздок містом, для яких він був створений:

  • колісна база – 2,5 м,
  • загальна довжина кузова – 4,28 м,
  • ширина – 1,8 м,
  • висота – 1,65 м. 

Кліренс 158 мм дає зрозуміти, що Бьюїк Енкор ніколи не призначався для серйозного бездоріжжя.
У передньопривідній конфігурації кросовер важить 1468 кг, у повнопривідній - 1523 кг. 

Можливі комплектації 

Buick пропонує Encore 2022 в єдиній комплектації: Preferred. Добре, що в каталозі АвтоМото можна знайти автомобіль Бьюік відповідно до своїх вимог. 

Попередній огляд Огляд BMW 7-Series 2022: преміум у деталях
Купити новий автомобіль БМВ 7 серії 2022 на автобазарі AutoMoto.ua
Купити новий автомобіль Кіа Теллурайд 2022 на автобазарі AutoMoto.ua
Наступний огляд Огляд Kia Telluride 2022: стильний та сімейний