Огляд тест-драйву: Cadillac ATS 2018

23 липня 2018

Сучасний ATS - це найдешевший представник Cadillac. Доступний у кузові седан і купе, ATS конкурує з BMW 3 Series, Mercedes-Benz C-Class, Audi A4 і Lexus IS. Суперники, звісно, вражають, але Cadillac постаралися на славу, щоб не тільки відповідати рівню, а й перевершити їх. Стандартний двигун Cadillac, наприклад, є більш потужним, ніж силові агрегати конкурентів, і це при нижчій ціні. Більше потужності, а заразом більший цінник, має Cadillac ATS-V, суперником якого вважається BMW M. Характеристики каділлак атс у цьому випадку більше потішать шибайголів.  

Огляд тест-драйву: Cadillac ATS 2018

Вам сподобається

Якщо ви шукаєте альтернативу німецьким і японським автомобілям серед американських транспортних засобів, розгляньте варіант cadillac ats 2018. На додачу до більш потужного двигуна, меншого цінника і хорошого переліку оснащення, седан і купе пропонують вражаючу зовнішність і сучасні технології. Бонусом стане збалансована ціна cadillac ats.

Вам може не сподобатися

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Нинішній ATS може конкурувати з європейцями в плані продуктивності і оснащеності, але перші переважають за популярністю, чого тільки вартує емблема Mercedes-Benz, Lexus, BMW або Audi. За винятком Lexus, решта пропонує кузов кабріолет, чого не знайдеш у Cadillac.

Нове у 2018 році

У поточному році відбулися незначні зміни. Між тим, була оновлена інформаційно-розважальна система «CUE», з’явилися CarPlay і Android Auto. Автомобілі отримали технологію «Rear Seat Reminder».

Враження від їзди

Відмовившись від 2.5-літрового чотирьохциліндрового двигуна минулого року, компанія розпрощалася з одним із найслабших елементів. Нині стандартним є 2.0-літровий турбодвигун, який розганяє Cadillac за 5.9 секунд і тішить непоганим рівнем економії.  Більший V6 двигун пропонує трохи кращий розгін, але проблемою може стати додаткова вартість. Більшість водіїв назвуть творіння Cadillac комфортним, але жорсткіша підвіска має спортивні амбіції. Восьмиступінчаста автоматична коробка тішить плавністю і швидкістю реакції. Управління не таке точне як у BMW, але зворотного зв’язку вистачає. Для моделі Premium пропонуються магнітні амортизатори. Технічні характеристики каділлак ats припадуть до смаку більшості водіїв.

Найкращі характеристики

На відміну від суперників, навіть найдешевша модель ATS постачається з потужним двигуном і хорошим переліком оснащення. Так, в базу увійшли: CarPlay/Android Auto, аудіосистема «Bose», гальма «Brembo» і точка 4G LTE Wi-Fi.

Сучасне купе ATS пропонує власне розуміння стилю. Це останнє з лінійки купе Cadillac з настільки виразною стилізацією і збалансованою ціною.

Детально про автомобіль Cadillac ATS

Інтер’єр

Як седан, так і купе виглядають вишукано і пропорційно. Базова модель пропонує штучну шкіру в оздобленні, решта отримала шкіру. Доступне декоративне оздоблення з дерева або карбону додає класовості. Місця попереду, в принципі, вистачає, хіба що високі пасажири можуть чіпляти головою люк. Задній простір седану щедрим не назвеш, у купе його ще менше. Інформаційно-розважальна система CUE з сенсорним екраном виглядає привабливо, але деякі елементи управління можуть бути не зручними під час руху. Задня видимість у купе ускладнюється через низхідну лінію даху.

Екстер’єр

Різкі форми і видовжені фари зі світлодіодними акцентами додають загальної привабливості. Головні фари нагадують бумеранги. Купе має тих самих 277.6 см у довжину, що і седан, але воно трохи ширше, довше і нижче. Більшість моделей отримали 17-дюймові колеса, у той час, як 18-дюймовими можуть похвалитися купе і топова модель седану. Окремо доступні 19-дюймові колеса.

Базова комплектація

У базу найдешевшої моделі увійшли: електропривод передніх сидінь, передні гальма «Brembo», автоматичний, двозонний клімат-контроль, бездротова зарядка телефону, комунікаційна система «OnStar» з 4G LTE і Wi-Fi. Інформаційно-розважальна система CUE має: 8.0-дюймовий сенсорний екран, аудіосистему «Bose», Apple CarPlay і Android integration. Модель Luxury додасть: шкіряну обшивку, підігрів передніх сидінь і керма, задні сидіння, які складаються у співвідношенні 60/40, передні і задні сенсори паркування, навігацію і дистанційний відмикач гаража.

Опційне обладнання

Модель Premium Luxury отримала: V6 двигун, люк даху, головні фари високої інтенсивності, склоочисники з сенсорами дощу, моніторинг сліпих зон, систему утримання смуги руху і попередження про можливе зіткнення. Пакет «Driver Awareness», доступний для цієї моделі, подасть сигнал у вигляді вібрації сидіння в разі перебування дуже близько до об’єктів під час паркування. Топова модель Premium Performance може похвалитися: диференціалом з обмеженим проковзуванням, приладовою панеллю на вітровому склі, продуктивними шинами, магнітними амортизаторами і продуктивною підвіскою. Опційною стала система, здатна автоматично активувати гальма в разі неминучості зіткнення.

Під капотом

Цього року базовим став  2.0-літровий чотирьохциліндровий турбодвигун на 276 кінських сил і 400 Нм. Компонується він автоматичною коробкою передач на вісім ступенів. З приводом на задні колеса розгін відбувається за 5.9 секунд. Витрата пального перебуває на рівні 10.5 л/100км у міському, 6.0 л/100км у заміському і 7.6 л/100км у змішаному циклах. З повним приводом автомобіль розганяється за 6.1 секунд. Витрата пального становить 10.7 л/100км у місті, 6.4 л/100км за його межами і 7.9 л/100км у середньому. Більше потужності, а саме 335 кінських сил і 385 Нм, пропонує 3.6-літровий  V6 двигун. З заднім приводом до сотні автомобіль розганяється за 5.6 секунд. Витрата пального становить 13.0 л/100км у міському, 8.4 л/100км у заміському і 9.8 л/100км у змішаному циклах. З повним приводом сотні ATS домчить за 5.6 секунд, витративши 9.8 л/100км у змішаному циклі.

Попередній огляд Огляд тест-драйву: Mitsubishi Outlander 2018
Огляд тест-драйву: Mitsubishi Outlander 2018
Огляд тест-драйву: Fiat 500 2018
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Fiat 500 2018