Огляд тест-драйву: Chevrolet Colorado 2019

6 серпня 2019

Небагато інших автомобілів зробили більше для зміни ринку, ніж Chevrolet Colorado, який доводить, що життя і досі бурлить у сегменті пікапів середнього розміру. Більшості покупців Colorado пропонує бажаний внутрішній простір, вантажний об’єм і буксирувальні можливості, гарантуючи чимало класних функцій, хорошу динаміку і збалансовану стартову ціну. Привабливості пікапу додають нові варіанти, включно з дизельною версією і посиленою моделлю ZR2, орієнтованою на їзду по бездоріжжю. У 2019 році Colorado отримав ряд покращень, щоб не відставати від суперників. 

Огляд тест-драйву: Chevrolet Colorado 2019

Вам сподобається 

Сучасний Colorado це хороша альтернатива для тих, кому не потрібні надзвичайні буксирувальні можливості або дуже багато вантажного простору. Між тим, пікап здатний буксирувати 3.493 кг ваги. Творіння Chevrolet більш економне і легше при виконанні маневрів, ніж великі пікапи.

Вам може не сподобатися 

Дивіться також каталоги:

Серед покупців багато тих, хто хоче отримати дійсно великий пікап, особливо, якщо треба буксирувати більше 3.493 кг. Салон Colorado не такий просторий як, скажімо у того ж Chevrolet Silverado. 

Нове у 2019 році 

У поточному році Colorado додали декілька кольорів екстер’єру і опцій коліс, кращою стала інформаційно-розважальна система. Моделі вищої комплектації отримали нові сидіння з електроприводом. З’явилася система «Rear Park Assist».

Враження від їзди 

Бренд зробив сюрприз, коли повернув Colorado декілька років тому. Справа не тільки в тому, що завдяки цьому кроку сегмент пікапів середнього розміру пережив пожвавлення, а й в тому, яку колосальну роботу виконали дизайнери і інженери Chevrolet. Пікап 2019 року продовжує вражати. Він гарантує стабільність і впевненість ходу при хорошій динаміці навіть з повністю завантаженим кузовом. 2.8-літровий дизельний двигун Duramax стане хорошим варіантом як при буксируванні причепа, так і при намотуванні кілометрів у тривалій подорожі. Модель ZR2, тим часом, це продумана альтернатива Toyota Tacoma для тих, хто регулярно виїжджає на биті шляхи. 

Найкращі характеристики 

Нинішній Chevrolet Colorado 2019 це один з небагатьох пікапів, який доступний з дизельним двигуном. 2.8-літровий Duramax це скарб, плавний і потужний, він пропонує відмінний водійський досвід з хорошим показником економії. 

Не приховуючи нічого, у 2018 Chevrolet представили Colorado ZR2. У поточному році модель продовжує дивувати серйозними можливостями при підкоренні бездоріжжя, в чому їй допомагають амортизатори «Multimatic», передній і задній незалежні диференціали з блокуванням і додаткові захисні пластини під цінними елементами конструкції.

Детально про автомобіль Chevrolet Colorado

Інтер’єр 

Не такий просторий і вишуканий як відповідні версії більшого Silverado, салон Chevrolet Colorado пропонує продуманий дизайн і чимало функцій. Великими змінами нинішнього року стала поява високотехнологічних функцій, включно з третім поколінням інформаційно-розважальної системи. В залежності від моделі її сенсорний екран може мати аж 8.0 дюймів. Інтер’єр має бажаний, сильний посил, що передбачає виконання важких завдань.

Відео тест-драйв Chevrolet Colorado 2019 року

Екстер’єр 

На відміну від Honda Ridgeline, створеного на основі кросовера, новий Colorado залишився вірним рамній конструкції і класичному, масивному екстер’єру. Це може виглядати трохи консервативно для деяких покупців, але така стилізація вдало підкреслює можливості пікапу. Особливо це стосується моделі ZR2, яка створювалася для підкорення скель на вихідних і спокійної поїздки на роботу у будні. Версія може похвалитися піднятою підвіскою, ширшою колією, переглянутими бамперами і функціональними захисними пластинами. 

Базова комплектація 

Здається, що Chevrolet передбачили Colorado на будь-який смак і бюджет. Навіть базова модель пропонує задній бампер з підніжкою, багажник, який можна зачинити, і підсвічування бардачка. Основна модель LT отримала 8.0-дюймовий сенсорний екран інформаційно-розважальної системи 3-го покоління зі стандартними Apple CarPlay і Android Auto, супутникове радіо і задні сенсори паркування. Модель ZR2 вирізняється за рахунок двох гаків, підвіски, призначеної для їзди по бездоріжжю, і захисних пластин.

Опційне обладнання 

Як опції пропонуються два двигуни, перший це 3.6-літровий V6 силовий агрегат, другий – дизельний Duramax. Як більшість пікапів, Chevrolet пропонує чимало конфігурацій кузова.  Можна обрати версію Сrew Сab, або один з двох варіантів довжини кузова. Окремо пропонуються протитуманні вогні, рейлінги кузова, система повного приводу і роздаткова коробка для низьких швидкостей. 

Під капотом 

Стандартним став 2.5-літровий чотирьохциліндровий двигун на 200 кінських сил і 260 Нм. Компонується він шестиступінчастою автоматичною коробкою передач. Стандартно привід на задні колеса. Витрата пального перебуває на рівні 13.1 л/100км у міському, 9.0 л/100км у заміському і 11.2 л/100км у змішаному циклах. З повним приводом показники змінюються на 13.8, 9.8 і 11.8 л/100км відповідно. Як опція пропонується 3.6-літровий V6 двигун на 308 кінських сил і 373 Нм. У пару йому дісталася восьмиступінчаста автоматична коробка передач. Витрачає пікап з приводом на задні колеса 13.1 л/100км у місті, 9.0 л/100км за його межами і 11.2 л/100км у середньому. З повним приводом новий Шевролє 2019 витрачає 13.8, 9.8 і 11.8 л/100км відповідно. Окремо пропонується 2.8-літровий чотирьохциліндровий дизельний турбодвигун на 181 кінську силу і 470 Нм. Він компонується шестиступінчастою автоматичною коробкою. Витрачає з ним пікап 12.3 л/100км у міському, 10.7 л/100км у заміському і 11.5 л/100км у змішаному циклах.

Попередній огляд Огляд тест-драйву: Cadillac ATS 2019
Огляд тест-драйву: Cadillac ATS 2019
Огляд тест-драйву: Porsche Boxster 2019
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Porsche Boxster 2019