Огляд тест-драйву: Ford F-250 2019

13 травня 2019

Сучасний Ford F250 Super Duty створювався для тих, кому потрібно більше, ніж просто вантажівка. Іншими словами, прямою аудиторією стали люди, які регулярно перевозять масивні причепи або використовують автомобіль для важкої роботи типу будівництва, перевезень чи газовидобування. Іншими словами, F-250, як представник лінійки, це робоча конячка. В той час як суперники від Chevrolet, GMC, Nissan і Ram пропонують хороші буксирувальні можливості, Ford перевершує їх, при оснащенні S-подібним зчіпним пристроєм. На додачу, F-250 з міцним, але легким корпусом, пропонує один з найкращих салонів у сегменті.

Огляд тест-драйву: Ford F-250 2019

Вам сподобається

Якщо найкращі показники буксирування і корисного навантаження важливі для вас, Ford F250 2019 року до ваших послуг. На руку автомобілю грає ще й  доступний дизельний двигун. Силовий агрегат вражає 772 Нм.

Вам може не сподобатися

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Якщо ви намагаєтеся заощадити кожну копійку, або плануєте придбати ще щось, добре оснащений Ford не найперший варіант.

Нове у 2019 році

Загалом, цей рік нічним особливим не відзначився. Між тим, модель Lariat Sport отримала пакет «Appearance» з 20-дюймовими колесами. Доступний модем FordPass 4G LTE забезпечить кращий зв’язок. Перелік опцій поповнила аудіосистема «Bang & Olufsen» на 10 динаміків. Щоправда CD програвач перестав бути доступним.

Враження від їзди

Чи то з 5.4-літровим бензиновим V8 двигуном, чи 6.0-літровим дизельним V8 двигуном Ford F250 не має недостачі у крутному моменті. За стандартами великих вантажівок момент прискорення заслуговує на похвалу, а виконання маневру обгону не стане проблемою навіть у дуже напруженому русі. За максимальний показник буксирування відповідає дизель Ford F250 на 772 Нм при використанні звичайних методів буксирування. Всередині очікує затишний салон і продуманість простору. На диво податливою виявилася підвіска, а доступна система «Adaptive Steering» допомагає зменшити зусилля водія при паркуванні і виконанні інших маневрів на низьких швидкостях.

Найкращі характеристики

Система «Adaptive Steering» автоматично змінює передаточне відношення рульового механізму задля підвищення комфорту пересування по шосе та полегшення виконання маневрів на низьких швидкостях. По загальним відчуттям система залишає приємне враження.

Ще однією допоміжною системою стала «Driver assistance». Сім електронних очей допомагають у всьому, починаючи під’єднанням трейлера, закінчуючи виявленням об'єктів поза зоною видимості водія. Чисельні лінії камер охоплюють 360о. Моніторинг сліпих зон бере до уваги навіть сліпі зони причепа.

Детально про автомобіль Ford F250

Інтер’єр  

Усі три варіанти кузова Ford F250 Super Duty, а саме Regular Cab, SuperCab і Crew Cab, відзначаються простором і високим рівнем комфорту без жодного обмеження щодо доступних елементів розкоші. Специфічно стилізована модель King Ranch, не менше варта уваги Platinum і, нарешті, топова Limited вражає пасажирів м’якою шкірою і можливістю обрати майже будь-яке оснащення.  Так, за додаткову плату стали доступними підігрів і охолодження передніх сидінь і 10 автоматичних режимів налаштування. Бонусом стане легка у використанні інформаційно-розважальна система Sync.

Відео тест-драйв Ford F-250 2019 року

Екстер’єр

Пікап залишився вірним великим розмірам і коробкоподібній стилізації з різкими формами решітки радіатора, фар, дзеркал та, навіть, крил. На даний момент вже багато кому відомо, що основа  Ford з високоміцного алюмінію, який використовується у військових цілях. Це зменшило вагу автомобіля, не шкодячи міцності і дозволяючи взяти трохи більше ваги посиленій рамі, осям і гальмам. Нинішні моделі легші за своїх попередниць.

Базова комплектація

У базу пікапу увійшли дискові гальма, вбудований гальмівний контролер причепа, система керування розкачуванням, зчіпний пристрій, 17-дюймові колеса, місткий, відкритий кузов, підсвічування кузова, телескопічні дзеркала і двері багажника з амортизацією. Про безпеку дбають чисельні подушки і контроль стабільності.  

Опційне обладнання

Сучасний Ford може бути настільки вишуканим і функціональним, яким ви його побажаєте бачити. Сфокусувавшись на практичності, можна доповнити пікап більшим 6.0-літровим V8 дизельним двигуном, генератором великої потужності, захисними пластинами, камерою контролю причепа, комплектом буксирування, захисним покриттям кузова, нагрівачем блоку циліндрів, автоматичними підніжками та посиленою підвіскою. Що стосується комфорту, то його рівень можна підвищити, обравши шкіряну обшивку, FordPass Connect Wi-Fi, адаптивний круїз-контроль чи панорамний дах.

Під капотом

За потужність пікапу відповідають два двигуна. Перший це бензиновий 5.4-літровий V8 двигун на 300 кінських сил і 494 Нм. Привід стандартно на задні колеса. Як опція пропонуються повний. В якості альтернативи передбачений дизельний 6.0-літровий V8 двигун на 325 кінських сил і 772 Нм. Привід так само на задні колеса. Пару двигунам складає п’ятиступінчаста автоматична коробка передач.  

 
Попередній огляд Огляд тест-драйву: Toyota Tundra 2019
Огляд тест-драйву: Toyota Tundra 2019
Огляд тест-драйву: Dodge Charger 2019
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Dodge Charger 2019