Огляд тест-драйву: Ford Fusion 2018

9 травня 2018

У серії Ford Fusion 2018 року знайдеться дещо для кожного, хто шукає зручний і добре обладнаний седан середнього розміру. Базовий Fusion S пропонує вам достатню кількість стандартних функцій, так що охочі отримати більше за якомога меншою ціною не почуватимуть себе розчарованими, а більш досконалий Fusion Platinum постачається з різноманітністю функцій, щоб завоювати статус розкішного автомобіля з вражаючим зовнішнім дизайном Fusion. Вашій увазі представлені як паливні, так і гібридні версії. Однак, на відміну від своїх численних конкурентів – Honda Accord, Toyota Camry, Kia Optima, Chevrolet Malibu, Hyundai Sonata, - Ford Fusion 2018 року пропонує повний привід, а новий Ford Fusion Sport 2018 року – 3.5-літровий бітурбодвигун V6.

Огляд тест-драйву: Ford Fusion 2018

Вам може не сподобатися, що заднє сидіння дещо вертикально припідняте і у 2018 році немає дизельного двигуна. Ті, хто бажають зекономити пальне, по достоїнству оцінять Fusion Hybrid і плагін Fusion Hybrid Energi, що мають добре обладнаний салон, а поціновувачі функціональності та технологічності знайдуть бажане у Platinum та швидкісну Sport. У 2018 році автовиробник помітно змінив обличчя Фьюжн і його внутрішнє наповнення, а також порадував новим забарвленням Blue Metallic.

Враження від поїздки

Лише деякі автомобілі намагаються задовольнити смаки більшості водіїв. Модельний ряд Ford Fusion 2018 року представлений: S, SE, Titanium, Sport і Platinum. Навряд чи вам часто доводилося бачити повнопривідні середньорозмірні седани зі спортивною підвіскою і точним рульовим управлінням. Навіть якщо базовий 2.5-літровий 4-циліндровий двигун не дуже надихає (чого цілком достатньо для седана), Fusion Sport пропонує 2.7-літровий бітурбодвигун V6 з 325 кінськими силами і стандартним AWD, обіцяючи при цьому продуктивність Audi A6 і бюджет Ford. На іншому кінці шкали споживання палива знаходяться дві гібридні моделі в гедоністичному вигляді Platinum. В цілому, модель має хорошу маневреність, тихий салон та гладку їзду істинного седана.

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Детальніше про Ford Fusion 2018 року

Інтер'єр

В цьому році інтер'єр став затишним і тихим. Місткий салон може розмістити п'ятьох людей середньої статури, передні і задні сидіння мають функцію підігріву, а також передбачений місткий багажник, об’ємом 453 літра. У салоні ви знайдете оновлену систему синхронізації, яка тепер сумісна з Apple CarPlay і Android Auto-Ford. Також передбачені: електричні склопідйомники, тканинний або шкіряний салон і гідропідсилювач керма. Панель Ford Fusion, а також дверні вставки покриті глянцевим чорним пластиком: матеріал, який пропонують багато автовиробників, але який схильний до подряпин, і через кілька років користування навряд чи хтось буде в захваті від його затертого вигляду.

Екстер'єр

Навіть після торішніх оновлень, стиль Ford Fusion має приємну схожість з тим, що може запропонувати Aston Martin. Версія Platinum з їх хромованими й унікальними колесами доповнює розкішний вигляд седана, у той час, як модель Fusion Sport оснащуються спортивними протитуманними фарами, сітчастою решіткою радіатора і колесами вугільного кольору. Для шанувальників EV Fusion Energi використовується освітлене кільце навколо порту зарядки, як індикатор рівнів заряду, при цьому повністю освітлене кільце означає повністю заряджену батарею.

Стандартна комплектація Ford Fusion

Базовий Fusion S оснащений: автоматичною коробкою передач, налаштованим вручну клімат-контролем, телескопічним кермом з можливістю нахилу, аудіосистемою з USB і додатковими входами, камерою заднього огляду і синхронізацією системи бездротового зв'язку Ford Sync з голосовим управлінням. Середньорівнева комплектація Fusion SE доповнюється: регульованим 10-позиційним сидінням водія, задніми вентиляційними отворами, аудіосистемою з 6 динаміками і 17-дюймовими колесами. Комплектація найвищого рівня Titanium має: більш потужний турбонаддувний двигун, модернізовану аудіосистему, з більш зручною і простою у використанні синхронізацією Sync 3, двозонним автоматичним клімат-контролем, шкіряними сидіннями і 18-дюймовими колісними дисками. Ціна Ford Fusion 2018 року розпочинається від 23 000 доларів.

Додаткове обладнання

Fusion SE має широкий спектр доступних функцій, включаючи: моніторинг сліпих місць, функцію попередження про з'їзд зі смуги й адаптивний круїз-контроль з попередженням про зіткнення, щоб зробити Fusion відмінним і безпечним седаном на дорозі. Active Park Assist прийде на допомогу при паркуванні вашого автомобіля. А, будучи одним з небагатьох седанів середнього розміру з доступним повним приводом, Fusion готовий до водіння в будь-яких погодніх умовах з режимом Snowbelt.

Технічні характеристики Ford Fusion 2018 року

Базовий передньопривідний Ford Fusion S отримав 2.5-літровий 4-циліндровий двигун на 175 коней з витратою пального 9 л/100 км у комбінованому режимі, а SE - 1.5-літровий 4-циліндровий з двигун з турбонаддувом і витратою 8.4 л/100 км. В якості альтернативи ви можете модернізувати SE до 2.0-літрового турбо-4 або ж віддати перевагу Titanium або Platinum, де цей двигун стандартний, як і AWD. Новий Форд Фьюжн Спорт також поставляється з повним приводом, підключеним до його 325-сильного 2.7-літрового бітурбодвигуна V6, а середня витрата пального на 100 кілометрів становить 10.7 літра. Автоматична 6-ступенева коробка передач є стандартною. Як Fusion Hybrid, так і Hybrid Energi поставляється з комбінацією 2.0-літрового 4-циліндрового бензинового двигуна та електродвигуна, а в поєднанні з безступеневою автоматичною коробкою передач, він забезпечує відмінну економію пального. Плагін Hybrid Energi має можливість їхати 33 кілометри лише на заряді батареї, а після – з витратою 5.4 л/100 км.

 
Попередній огляд Огляд тест-драйву: Audi A8 2018
Огляд тест-драйву: Audi A8 2018
Огляд тест-драйву: Audi R8 2018
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Audi R8 2018