Огляд тест-драйву: GMC Canyon 2018

3 жовтня 2018

Зручний, працьовитий та економний GMC Canyon виділяється у сегменті пікапів середнього розміру. Новий Canyon доступний з кузовом на 152.4 і 182.8 см у довжину та у конфігураціях «Extended» і «Crew Cab». За потужність пікапу відповідають 2.5-літровий чотирьохциліндровий двигун на 200 кінських сил та 3.6-літровий V6 на 308 коней. Суперниками творіння GMC вважаються Toyota Tacoma, the Nissan Frontier і Chevy Colorado. На розсуд покупця представлено шість комплектацій: SL, Canyon, SLE, All Terrain, SLT і Denali.

Огляд тест-драйву: GMC Canyon 2018

Вам сподобається

Якщо вам не потрібні значні габарити, високий рівень витрати пального і чималі витрати на обслуговування, розгляньте варіант GMC Canyon. Новий Canyon пропонує потужність, функції і більшу частину здібностей великих пікапів, але у меншій обгортці і з меншим апетитом.

Вам може не сподобатися

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Модель GMC Canyon All Terrain дійсно тішить можливостями, але тим, кому потрібно підкорювати пустелю, більше підійдуть Chevy Colorado ZR2 і Toyota Tacoma TRD Pro з краще підготовленою підвіскою, диференціалом та іншим елементами. А Toyota Tacoma пропонує найкращий рейтинг перепродажів.

Нове у 2018 році

У поточний рік Canyon перейшов без значних змін. Між тим, передні сидіння моделі All Terrain можна оздобити шкірою «Jet Black» з червоними стіжками. А сенсор склоомиваючої рідини став стандартним для всіх моделей.

Враження від їзди

Водій отримує чудову видимість з високим зручним сидінням і великими вікнами довкола. Пікап гарантує «цивілізовану» їзду з параметрами управління, які значно перевершують те, чого можна очікувати від високої вантажівки. Управління пряме з хорошим зворотнім зв’язком, а підвіска здатна поглинути більшість нерівностей дороги, залишаючись придатною для їзди по бездоріжжю. Базовий 2.5-літровий чотирьохциліндровий двигун цілком адекватний, але V6 на 308 коней кращий. У разі оснащення автомобіля останнім двигуном і восьмиступінчастою автоматичною коробкою, отримуємо швидкий пікап з достатнім запасом потужності. Буксирувальні можливості обмежуються 3.492 кг. Система повного приводу має понижуючий ряд трансмісії для кращого пересування по бездоріжжю. Незважаючи на розмір пікапу, технічні характеристики GMC Canyon не змусять водія нервувати.

Найкращі характеристики

Творіння GMC пропонує систему попередження про можливе зіткнення і попередження про виїзд за межі смуги руху, які не часто зустрічаються у сегменті. Стандартною є система «Teen Driver», яка відправляє повідомлення щодо манери їзди, якщо ви дозволите взяти автомобіль дитині. Система також дозволяє обмежити максимальну швидкість і гучність аудіосистеми.

Детально про автомобіль GMC Canyon

Інтер’єр

Салон Canyon - це приклад вдалого поєднання сучасної стилізації і практичності. Широкі сидіння дозволяють знайти зручну позицію, а кнопками і перемикачами можна користуватися навіть у рукавицях. Центральна консоль має місткий відсік для зберігання, а конфігурація «Crew Cab» спокійно вміщує чотирьох людей, у разі крайньої необхідності можна взяти і п’ятого пасажира. В оздобленні використані вініл, цупка тканина і шкіра. Як опція пропонується інформаційно-розважальна система з 8.0-дюймовим сенсорним екраном. Проста у використанні система підтримує Apple CarPlay і Android Auto та пропонує точку Wi-Fi.

Екстер’єр

Компанія називає Canyon єдиним пікапом середнього розміру преміум класу. Трохи перебільшено, але пікап точно виділяється з натовпу. Передня частина відмічена продуманою решіткою радіатора, яка по стилю перегукується з тим, що пропонує більший GMC Sierra. Світлодіодні денні ходові вогні і фари з прожекторним освітленням додають класовості, а розширені крила масивності. На кожному краю заднього бампера передбачена підніжка, яку GMC називає «CornerStep», для кращого доступу до вантажного відділення. Моделі SLT і Denali отримали хромовані ручки і дзеркала.

Базова комплектація

Купити GMC Canyon можна в одній з шести комплектацій. Навіть базова SL модель пропонує на диво хороший перелік оснащення, до якого потрапили: 4.2-дюймовий екран, аудіосистема на 6 динаміків, електропривод вікон і замків, електропривод водійського сидіння, камера заднього виду, підніжки «CornerStep», підсвічування кузова і багажник, який закривається. Модель SLE додасть: 8.0-дюймовий сенсорний екран, круїз-контроль, обігрівач заднього скла, функцію доступу без ключа, елементи управління аудіо на кермі, 17-дюймові шини і колеса та інші елементи комфорту. Моделі SLT і Denali потішать: автоматичним клімат-контролем, дистанційним стартом, підігрівом передніх сидінь (з вентиляцією у Denali) та 18-дюймовими колесами.

Опційне обладнання

Пікап можна доповнити такими пакетами, як: «Convenience», «SLE Convenience», «All Terrain» і «Driver Alert». Система «Autotrac» змінює привід з двох на чотири колеса. Іншими опціями стали аудіосистема «Bose» на 7 динаміків та різні колеса і шини.

Під капотом

Базовим став 2.5-літровий чотирьохциліндровий двигун на 200 кінських сил і 260 Нм. Компонується він шестиступінчастою автоматичною коробкою передач. Привід стандартно на задні колеса. Витрата пального перебуває на рівні 10.8 л/100км у міському, 7.7 л/100км у заміському та 9.2 л/100км у змішаному циклах. З повним приводом показники майже не змінюються. 3.6-літровий V6 двигун пропонує 308 кінських сил і 373 Нм. У пару йому дісталася восьмиступінчаста автоматична коробка передач. Витрата пального з заднім і повним приводом становить 13.0 л/100км у місті, 9.0 л/100км за його межами і 11.0 л/100км у середньому.

Попередній огляд Огляд тест-драйву: Audi S7 2018
Огляд тест-драйву: Audi S7 2018
Огляд тест-драйву: Mercedes-Benz GLA-Class 2018
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Mercedes-Benz GLA-Class 2018