Огляд тест-драйву: GMC Sierra 2018

19 липня 2018

Півтонний GMC Sierra ніколи не змусить сумніватися у своїх можливостях. На подив багатьох це не лише надійний, а й дуже практичний транспортний засіб. З комплектаціями, починаючи простою робочою конячкою і закінчуючи вишуканою Denali, gms sierra 2018 задовольнить чимало потреб. Платформу пікап ділить з Chevy Silverado, але візуально автомобілі досить різні. Моделі Sierra без 6.2-літрового V8 двигуна не витримують конкуренції Ford F-150 і Ram 1500 в плані буксирування. Між тим, творіння GMC має краще співвідношення ціна-оснащеність.

Огляд тест-драйву: GMC Sierra 2018

Вам сподобається

Зверніть увагу на великий 6.2-літровий V8 двигун у правильній конфігурації, і отримаєте пікап зі здатністю буксирувати 5.669 кг. Навіть Toyota Tundra не має стільки кінських сил та елементів на кшталт вентиляції передніх сидінь і адаптивної підвіски.

Вам може не сподобатися

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Якщо ви шукаєте дизельний або турбодвигун, пікап gms sierra, нажаль, не може нічого запропонувати. Дизельний силовий агрегат можна отримати з меншим GMC Canyon.

Нове у 2018 році

У поточному році до бази пікапу увійшла аудіосистема з 7.0-дюймовим сенсорним екраном на 6 динаміків. Камера заднього виду також стала стандартною, а система TPM віднині включає функцію попередження про рівень накачаності шин.

Враження від їзди

Пікап Sierra - це по факту два автомобіля в одному. На перший погляд перед нами масивний, пікап, призначений для важкої роботи, з необхідним запасом потужності. Але опинившись всередині, ви побачите автомобіль, в першу чергу зосереджений на людях і їх комфорті, особливо з комплектаціями вищого рівня. Доступний 5.3-літровий V8 двигун пасує пікапу як найкраще, пропонуючи відмінний запас потужності і хороший рівень економії. Бажаючим отримати більше, варто звернути увагу на 6.2-літровий V8 двигун з 423 конячками. Салон блокує більшість шуму, а при доповненні підвіскою «Magnetic Ride Control» пікап гарантує вражаючу плавність ходу і керованість. Потужність і характеристики gms sierra не змусять нервувати.

Найкращі характеристики

Пікапи Sierra 2018 стандартно постачаються з 7.0-дюймовим аудіо екраном, як опція пропонується версія на 8.0 дюймів. Обидва варіанти оснащені IntelliLink. З декількома USB-портами, доступною точкою 4G LTE Wi-Fi і стандартними Apple CarPlay і Android Auto все, що зберігається у вашому смартфоні може стати частиною інформаційно-розважальної системи автомобіля.

Як частина опційної комбінації з попередженням про виїзд за межі смуги руху і попередження про можливе зіткнення пропонується сидіння, яке попереджає водія про виїзд за межі смуги руху за допомогою легкої вібрації.   

Детально про автомобіль GMC Sierra

Інтер’єр

З великими кнопками і перемикачами, вкритими гумою для легкості використання навіть у рукавицях, просторий салон gms sierra 1500 2018 випромінює практичність. Між тим, він може бути вишуканим, про що свідчать вентиляція передніх сидінь, підігрів керма і комунікаційні порти. Конфігурація «Cab» має суцільне сидіння на трьох пасажирів, «Double cab» вміщує від п’яти до шести людей, а «Crew cab» збільшить кількість простору для тих самих п’яти/шести людей. Як і очікується від великого пікапу, передні сидіння виглядають масивно. А поворотні фіксовані задні сидіння збільшують вантажний простір.

Екстер’єр

Компанія GMC провела експеримент зі стилізацією Sierra. Як і його попередники, цей повнорозмірний пікап позиціонує коробкоподібну стилізацію, підкреслену розширеними крилами і збільшеною решіткою радіатора. Разом зі сміливою стилізацією подбали і про інноваційні елементи на кшталт кутових кроків на задньому бампері. Завдяки ним водієві легше дістатися до кузова і не послизнутися у мокру погоду. Ручки і світлодіодне підсвічування стануть бонусом.

Базова комплектація

Навіть базовий Sierra постачається з кондиціонером, круїз-контролем, тканинною обшивкою сидінь, 7.0-дюймовим сенсорним екраном аудіосистеми на 6 динаміків, USB/SD входами, Bluetooth, Apple CarPlay, Android Auto і камерою заднього виду. Модель SLE додасть: 8.0-дюймовий сенсорний екран, круїз-контроль, 17-дюймові колеса та інше. Модель SLT отримала: потужніший двигун, двозонний клімат-контроль, електропривод педалей та шкіряні вставки сидінь. Модель Denali потішить: 20-дюймовими колесами, навігаційною системою, аудіосистемою «Bose» і передніми, шкіряними ковшеподібними сидіннями.

Опційне обладнання

Усі моделі можна доповнити системою повного приводу. Моделям SLT і Denali доступний 6.2-літровий V8 двигун. Пакет «Driver Alert» додасть: автоматичне гальмування на низьких швидкостях, систему попередження про можливе зіткнення, систему утримання смуги руху, розумні фари, систему попередження про виїзд за межі смуги руху і передні/задні сенсори паркування. Пакет «All-Terrain» подбає про наявність спеціальної підвіски для їзди по бездоріжжю з амортизаторами «Rancho», щита днища і 18-дюймових коліс. Салон можна доповнити: підігрівом і охолодженням передніх сидінь, навігацією, електроприводом люку даху і розважальною системою для задніх сидінь.

Під капотом

Базовим став 4.3-літровий V6 двигун на 285 кінських сил і 413 Нм. Компонується він шестиступінчастою автоматичною коробкою передач. Витрата пального gms sierra з приводом на задні колеса становить 13.0 л/100км у міському і 9.8 л/100км у заміському циклах. З повним приводом показники зростуть до 13.4 та 10.0 л/100км відповідно. Наступним йде 5.3-літровий V8 двигун на 355 кінських сил і 519 Нм. Пару йому складає та сама коробка передач. Витрачає пікап з ним і приводом на задні колеса 14.6 л/100км у місті та 10.3 л/100км за його межами. З повним приводом витрата зросте до 15.0 і 10.7 л/100км відповідно. Найпотужнішим став 6.2-літровий V8 двигун на 426 кінських сил і 623 Нм. Це єдиний двигун, який компонується автоматичною коробкою передач на вісім ступенів.  Витрата пального з заднім приводом сягне рівня 15.9 л/100км у міському і 11.2 л/100км у заміському циклах. З повним приводом автомобіль витрачатиме 16.0 і 11.7 л/100км відповідно.

Попередній огляд Огляд тест-драйву: Honda Pilot 2018
Огляд тест-драйву: Honda Pilot 2018
Огляд тест-драйву: Volkswagen Jetta 2018
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Volkswagen Jetta 2018