Огляд тест-драйву: Infiniti Q70 2019

18 лютого 2019

Збалансований Q70 це найближчий претендент на звання флагмана, який не є позашляховиком. Запропонований зі звичайною і подовженою колісною базою та з приводом на задні і всі колеса Infiniti Q70 2019 задовольняє чимало вимог. Як такий, він конкурує з Mercedes-Benz E-Class, Audi A6, BMW 5 Series і Lexus GS. Між тим, виділитися на фоні європейських суперників допомагають вишуканий салон та плавний хід, тобто саме те, що шукають покупці сегменту люкс.

Огляд тест-драйву: Infiniti Q70 2019

Вам сподобається

Якщо ви потребуєте вишуканий седан з достатнім запасом потужності, позитивною динамікою та просторими сидіннями, новий Infiniti Q70 2019 до ваших послуг. Доступність системи повного приводу додає впевненості водієві та привабливості автомобілю.

Вам може не сподобатися

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Ті, хто шукають найсучасніші технології, типу Apple CarPlay, бездротової зарядки або віртуальної приладової панелі, мають розглянути інші варіанти. А потроху старіючий дизайн не дасть змоги виділитися на сучасних дорогах.

Нове у 2019 році

Поточний рік не приніс Q70 жодної, вартої уваги, зміни.

Враження від їзди

В той час як новіші розкішні седани потроху переходять на менші турбодвигуни, Infiniti Q70 залишається вірним V6 і V8 варіантам. Обидва двигуна гарантують чималий запас потужності та вдосталь крутного моменту. На жаль, це не сприяє економії пального. Більшість водіїв влаштує 3.7-літровий V6 двигун на 333 кінських сили. З ним рухи автомобіля не викликають нарікань. Перейшовши до 5.6-літрового V8 двигуна на 426 кінських сил, водій отримає автомобіль, здатний демонтувати вражаючі рефлекси. Що стосується дорожніх манер, то Q70 скоріше орієнтується на комфорт, ніж на продуктивність ходу, що, в принципі, не виходить за рамки основних вимог до класу розкішних автомобілів.

Найкращі характеристики

Система попередження про можливе зіткнення Q70 контролює не лише транспортний засіб, який їде попереду, а й наступний за ним. Якщо другий автомобіль раптом починає гальмувати,  Q70 здатний передбачити, що автомобіль одразу перед ним зробить те саме, даючи водію необхідний час на реакцію.

В житті завжди добре мати того, хто прикриває тил. У випадку Q70 це задня система підтримки, яка попередить водія в разі наближення автомобіля збоку. В разі відсутності реакції зі сторони водія, система зупинить седан.

Детально про автомобіль Infiniti Q70

Інтер’єр

Салон Infiniti Q70 величний, але стриманий. Штучна чи справжня шкіра та достатня кількість декоративних елементів з дерева роблять інтер’єр седану схожим на зал засідань, в той час як велика кількість кнопок, якій спускаються каскадом по центральній консолі, переносять у кабіну приватного літака. Дизайнери передбачили чимало привабливих ліній і вигинів. На жаль, вік автомобіля це вже приховати не може. Водію пощастить отримати зручне сидіння. Рівень комфорту автомобілів Infiniti точно вище середнього. Заднім пасажирам стандартних моделей пощастить насолодитися достатнім об’ємом простору, в той час як люди, які опиняться позаду, в моделях з подовженою колісною базою отримають прямо-таки королівський розмах. Єдине, чого тут бракує, це функції відкидання чи клімат-контролю.

Відео тест-драйв Infiniti Q70 2019 року

Екстер’єр

Зовнішність у Q70 елегантна, але не показна. Добре, що дизайнери втрималися від спокуси додати величезну решітку радіатора, що нині стало трендом серед багатьох автовиробників сегменту люкс. Для того, щоб формувати єдине ціле, екстер’єр седану позиціонує виразні лінії та вигини, які зустрічаються в салоні. При 497.8 см у довжину навіть стандартні моделі не можна назвати маленькими. За розміром вони переважають Lexus GS, BMW 5 Series і Mercedes-Benz E-Class. При 513 см моделі з подовженою колісною базою претендують на звання великих седанів.

Базова комплектація

Седан Q70 3.7 Luxe постачається з 10 автоматичними режимами налаштування передніх сидінь з підігрівом, двозонним клімат-контролем, люком з електроприводом, склоочисниками з сенсорами дощу і електроприводом рульової колонки. Акценти з ясена стандартні, а от за справжню шкіру доведеться доплатити. Базова інформаційно-розважальна система пропонує 8.0-дюймовий кольоровий дисплей, AM/FM/CD систему на 6 динаміків, Bluetooth та USB. На жаль, на відміну від багатьох суперників седан не підтримує Apple CarPlay чи Android Auto. Моделі з подовженою колісною базою отримали підігрів задніх сидінь.

Опційне обладнання

Система повного приводу є опцією для всіх моделей. Решта опцій розподілена по пакетам. Так, можна розраховувати на: шкіряну обшивку, задні завіси з електроприводом, підігрів задніх сидінь, спортивно налаштовану підвіску та аудіосистему «Bose». Про безпеку подбають моніторинг сліпих зон, система попередження виїзду за межі смуги, екстрене гальмування та інноваційна система попередження про можливе зіткнення.

Під капотом

В якості базового для моделей 2019 року пропонується 3.7-літровий V6 двигун на 333 кінських сили і 363 Нм. Компонується він семиступінчастою автоматичною коробкою передач. Привід стандартно на задні колеса. Розгін відбувається за 6.2 секунд. Витрата пального перебуває на рівні 15.8 л/100км у міському, 7.9 л/100км у заміському та 10.8 л/100км у змішаному циклах. З повним приводом розгін відбувається за 6.3 секунд. Витрата пального становить 15.3, 8.4 та 10.9 л/100км відповідно. Доступний 5.6-літровий V8 двигун Infiniti Q70 пропонує 426 кінських сил і 565 Нм. Розгін з приводом на задні колеса відбувається за 5.3 секунд, витрата пального обмежується 12.4 л/100км у змішаному циклі. З повним приводом седан розганяється за 5.2 секунд, витрачаючи 12.5 л/100км у змішаному циклі.

 
Попередній огляд Огляд тест-драйву: Volkswagen Tiguan 2019
Огляд тест-драйву: Volkswagen Tiguan 2019
Огляд тест-драйву: Volvo XC90 2019
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Volvo XC90 2019