Огляд тест-драйву: Infiniti QX50 2020

9 квітня 2020

Infiniti QX50 2020 року - це компактний позашляховик класу люкс. QX50 має місткий і стильний салон, зручні сидіння, великий вантажний відсік і багато стандартних технічних функцій і систем безпеки. Але ця модель не позбавлена ​​недоліків.

Огляд тест-драйву: Infiniti QX50 2020

Нове в 2020 році

  • Apple CarPlay і Android Auto додали в стандартну комплектацію
  • У базових моделях 2020 року з'явилися додаткові функції безпеки

Кому варто купити?

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Infiniti QX50 обладнаний усіма необхідними функціями, щоб забезпечити комфортну їзду в різних дорожніх умовах.

Нове або б/в авто?

У 2020 році Infiniti QX50 отримала кілька суттєвих змін, в тому числі продуктивний чотирициліндровий мотор і оновлений дизайн. Нова модель відрізняється від QX50 минулого року більш економною витратою палива і збільшеним багажником. Новий Infiniti QX50 за всіма параметрами перевершує моделі попереднього покоління 2008-2017 років, і відповідно, коштує значно дорожче.

Куди простіше зробити вибір між моделями 2019 і 2020 р.в. Новий QX50 обладнаний сервісами Apple CarPlay і Android Auto, які не були доступні раніше. У 2020 році QX50 також отримав більше стандартних функцій безпеки, включаючи моніторинг сліпих зон і попередження про виїзд зі смуги руху. Якщо вам необхідні перераховані функції, вибирайте новий Infiniti QX50.

Infiniti QX50 або Acura RDX?

Базові Acura RDX і QX50 мають приблизно однаковий ціновий діапазон, місткий вантажний простір і довгий список стандартних функцій безпеки. Однак Acura RDX пропонує більш потужні двигуни і трохи меншу витрата палива.

Infiniti QX50 або Mercedes-Benz GLC?

Mercedes-Benz GLC відрізняється від Infiniti QX50 більш розкішним салоном і набором стандартних функцій, таких як підігрів задніх сидінь і система допомоги при паралельній парковці. Mercedes-Benz пропонує 2 типи кузова (кросовер і купе) і чотири варіанти моторів різної потужності. Також є GLC з гібридною силовою установкою. Головний мінус Mercedes-Benz GLC - це його висока вартість.

Infiniti QX50 або Infiniti QX60?

Infiniti QX60 - трьохрядовий позашляховик того ж сегмента, що і QX50. Ця модель в стандартній комплектації коштує приблизно на 7 100 доларів дорожче, ніж QX50. Infiniti QX60 вміщує до 7 осіб і має великий вантажний відсік, тому є відмінним вибором для автомобілістів з великою родиною. Якщо ви не маєте потребу в додатковому просторі, вибирайте Infiniti QX50.

Салон

У салоні кросовера Інфініті Ку Ікс 50 можна вмістити до 5 чоловік. Інтер'єр QX50 виконаний із високоякісних матеріалів. Салон моделі в стандартній комплектації має оббивку зі штучної шкіри, але також є покриття з натуральної шкіри і підігрів сидінь.

Infiniti QX50 поставляється з інформаційно-розважальною системою Infiniti InTouch з двома сенсорними екранами. У перелік стандартних функцій входять Apple CarPlay, Android Auto, Bluetooth, чотири порти USB, стерео з 6 динаміками, супутникове радіо, CD-програвач і двозонний автоматичний клімат-контроль. Також пропонується навігація і акустична система Bose з 16 динаміками.

Варто зазначити, що ця система незручна у використанні. Обидва сенсорні екрани мають графіку низької якості і повільно реагують на натискання.

Відео тест-драйв Infiniti QX50 2020 року

Технічні характеристики

QX50 обладнаний чотирициліндровим двигуном із турбонаддувом Infiniti VC-Turbo потужністю 268 кінських сил. Цей силовий агрегат може на ходу адаптуватися до вашої манери водіння, щоб забезпечити більш економну витрату палива. На розробку цієї системи пішло понад два десятиліття.

Infiniti QX50 швидко розганяється і має гарну прохідність на шосе. Всі варіації цієї моделі оснащені безступінчатою автоматичною коробкою передач (CVT) і переднім приводом.

QX50 витрачає 10.2 л і 8.1 л на 100 км по місту і на шосе відповідно.

Цей позашляховик зберігає стійкість на поворотах і забезпечує прекрасну їзду по нерівному дорожньому покриттю. Ку Ікс 50 в режимі Tow Mode може буксирувати до 1360 кг. Ця опція доступна тільки в комплектації QX50 Autograph з повним приводом.

Безпека

QX50 поставляється в стандартній комплектації з камерою заднього виду, парктроніки, а також системами виявлення пішоходів, автоматичного екстреного гальмування, попередження про виїзд зі смуги руху, моніторингу сліпих зон, попередження при перехресному русі ззаду і автоматичним дальнім світлом.

Додаткові функції допомоги водієві включають в себе проекцію дисплея на лобове скло, розпізнавання дорожніх знаків, адаптивні поворотні фари, допомога в утриманні смуги руху, адаптивний круїз-контроль, парктроніки та камеру з об'ємним оглядом. Також ця модель обладнана адаптивним рульовим управлінням Direct Adaptive Steering і напівавтономним режимом водіння ProPilot Assist. Ці функції доповнюють дії водія, допомагаючи дотримуватися обраної смуги і слідувати розмітці на дорозі.

Розміри і вага

QX50 має довжину 4,69 метра. Його споряджена маса складає від 1730 до 1860 кг.

Можливі комплектації

Модель QX50 2020 року доступна в п'яти комплектаціях: Pure, Luxe, Essential, Sensory і Autograph. Всі варіації поставляються з 268-сильним чотирициліндровим двигуном, безступінчатою автоматичною коробкою передач і переднім приводом. Ви можете додати повний привід за 2000 доларів.

 

Попередній огляд Огляд тест-драйву: MINI Clubman 2020
Огляд тест-драйву: MINI Clubman 2020
Огляд тест-драйву: Mercedes-Benz S-Class 2020
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Mercedes-Benz S-Class 2020