Огляд тест-драйву: Mercedes-Benz S-Class 2020

10 квітня 2020

Mercedes-Benz S-Class 2020 року має без перебільшення бездоганний інтер'єр з елементами з дерева і натуральної шкіри, лінійку високопродуктивних моторів і набір необхідних функцій безпеки і допомоги водієві.

Огляд тест-драйву: Mercedes-Benz S-Class 2020

Нове в 2020 році

  • Системи безключового доступу та автоматичної допомоги при парковці входять в стандартну комплектацію
  • Покращена аеродинаміка за рахунок зміненої форми кузова
  • AMG S 65 більше не доступний в кузові купе і кабріолет

Кому варто купити?

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Багато автомобілістів вважають Mercedes-Benz S-Class справжньою досконалістю. Його висока вартість цілком виправдана наявністю вишуканого салону, потужних силових агрегатів і великим списком стандартних технічних функцій.

Нове або б/в авто?

Mercedes-Benz S-Class 2020 року належить до покоління 2014 р.в. Хоча моделі минулих років обійдуться вам трохи дешевше, нові авто отримали багато значних змін.

У 2020 році Mercedes зробив системи безконтактного доступу і допомоги при парковці стандартними у всій лінійці S-класу. Також базові моделі в кузові купе і кабріолет укомплектовані передніми сидіннями з функцією масажу і паркувальною камерою з об'ємним оглядом. Варто відзначити, що моделі AMG S 65 тепер доступні тільки в кузові седан.

Mercedes-Benz S-Class або Audi A8?

Стандартний двигун Mercedes більш потужний, ніж 335-сильний турбований мотор Audi. Також S-Class забезпечить більш приємну керованість у порівнянні з A8. Обидва автомобілі мають інтер'єр преміум-якості і комфортні сидіння. Проте Audi A8 коштує значно дешевше, ніж Mercedes.

Mercedes-Benz S-Class або BMW 7 Series?

BMW 7-ї Series є серйозним конкурентом Mercedes-Benz S-Class. Обидва автомобілі мають розкішний салон, потужні силові агрегати і пропонують гібридні версії. Однак Mercedes укомплектований краще, ніж BMW, що є вагомою причиною зупинити свій вибір на S-класі.

Салон

Седан S-Class вміщує п'ять чоловік. У моделях в кузові купе і кабріолет поміщається до чотирьох пасажирів.

Інтер'єр Mercedes-Benz S-Class виконаний з натуральної шкіри і дерева.

Седан S-класу має досить місткий багажник об'ємом 510 літрів. Вантажний простір купе і кабріолета становить 285 і 340 л відповідно.

Приладова панель нового Mercedes-Benz S-Class виконана в стилі хай-тек і має два дисплея діагоналлю 12,3 дюйма. Управління інформаційно-розважальною системою відбувається за допомогою ручок і фізичних кнопок на центральній консолі. У список стандартних функцій входять стереосистема Burmester з 13 динаміками, навігація, супутникове радіо, бездротова зарядка, сервіси Android Auto і Apple CarPlay.

Додаткові функції включають стереосистему преміум-класу Burmester з 26 динаміками, розважальну систему для пасажирів задніх сидінь, чотирьохзонний автоматичний клімат-контроль, а також систему вентиляції повітря в салоні. Також доступний панорамний дах з системою Magic Sky Control, яка регулює рівень освітлення в салоні в залежності від погодних умов.

Відео тест-драйв Mercedes-Benz S-Class 2020 року

Технічні характеристики

Базова модель S 450 оснащена 362-сильним 3,0-літровим двигуном V6 з подвійним турбонаддувом і автоматичною коробкою передач з дев'ятьма швидкостями. Топові моделі AMG S63 і S65 укомплектовані моторами ручної збірки і спеціально налаштованою автоматичною трансмісією. Ви можете обладнати автомобіль одним з 5 доступних силових агрегатів на вибір.

Гібридна версія 560e оснащена двигуном V6 з подвійним турбонаддувом і електромотором загальною потужністю 469 "коней".

Mercedes-Benz S-Class 2020 року витрачає 12.4 л і 8.4 л на 100 км в місті і на шосе відповідно.

У стандартну комплектацію моделей С-класу входить пневматична підвіска, яка забезпечує максимально комфортну їзду як по розбитому асфальту, так і по рівному дорожньому покриттю.

Безпека

У список стандартних систем безпеки С-класу 2020 року входять попередження при лобовому зіткненні, функція виявлення пішоходів, автоматичне екстрене гальмування, моніторинг стану водія, адаптивні фари, автоматичні фари дальнього світла, моніторинг сліпих зон, попередження про вихід зі смуги руху, допомога в утриманні смуги руху, камера заднього виду і автоматична система допомоги при парковці.

Ця модель також оснащена технологією Car-to-X, яка дозволяє автомобілю моніторити ситуацію на дорозі і повідомляти водієві про перешкоди на шляху.

Комплект додаткових функцій допомоги водієві включає в себе адаптивний круїз-контроль, попередження при перехресному русі, автоматичне обмеження швидкості, допомогу при зміні смуги руху і систему Mercedes-Pre-Safe Plus, яка автоматично закриває вікна і затягує паски безпеки, коли датчики виявляють загрозу заднього зіткнення.

Розміри і вага

Довжина Mercedes-Benz S-Class 2020 року становить від 4.87 до 5.18 метрів. Його споряджена маса коливається від 2065 до 2360 кг.

Можливі комплектації

Mercedes пропонує модель 2020 року в трьох варіантах кузова: седан, купе і кабріолет. Всі варіації оснащені всіма необхідними функціями і системами безпеки, але відрізняються між собою потужністю моторів. Комплектація AMG являє собою топову версію з плагін-гібридом. Стандартна модель S 450 обладнана безліччю функцій і має відмінну продуктивність.

 

Попередній огляд Огляд тест-драйву: Infiniti QX50 2020
Огляд тест-драйву: Infiniti QX50 2020
Огляд тест-драйву: Dodge Challenger 2020
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Dodge Challenger 2020