Огляд тест-драйву: Jeep Wrangler 2018

9 березня 2018

Новий Jeep Wrangler 2018 року вдало поєднує сучасні технології з легендарною зовнішністю. Моделі Wrangler і Wrangler на 4 двері (відомий як Jeep Wrangler Unlimited) зберегли традиційну стилізацію, але отримали абсолютно нове начиння, включно з двигуном, технологіями та рештою елементів. Новим став навіть інтер’єр. Без сумніву, нинішнє оновлення стало самим помітним з моменту появи цього представника Jeep. Пощастило, що все це відбулося без зміни основної риси Wrangler: здатності у будь-який час впоратися з будь-якими викликами бездоріжжя. Надійні передня і задня вісі, потужні двигуни і система повного приводу дозволяють новому Wrangler почуватися на бездоріжжі наче вдома. Більш того, нинішня версія позашляховика абсолютно адекватно поводиться в місті, пропонуючи покращену якість їзди. Прямих суперників у творіння Jeep немає, між тим, найближче підібрався Toyota Tacoma з приводом на всі колеса.

Огляд тест-драйву: Jeep Wrangler 2018

Вам сподобається

Якщо ви надаєте перевагу непрохідним хащам, коли-небудь керували підйомником або термін «кут перекату» не порожній звук для вас, новий Джип Вранглер 2018 модельного року - це як раз те, чого не вистачало. А завдяки підвищеному рівню цивілізованості, позашляховик природно почувається у місті.

Вам може не сподобатися

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Перед нами позашляховик, готовий у будь-яку мить з’їхати на биті шляхи або далі, тому підвіску Jeep Wrangler отримав відповідну. Незважаючи на всю нинішню пристосованість до міста, його масивні вісі ніколи не зрівняються з незалежною підвіскою. Навіть з урахуванням використання полегшених матеріалів для покращення аеродинаміки, економія пального не те, чого варто очікувати від Wrangler.

Нове у 2018 році

Новим у цьому році стало все, окрім назви. Довший і ширший позашляховик пропонує: нові та покращені варіанти двигунів, абсолютно новий інтер’єр, двері, які легше зняти, покращені позашляхові можливості та комфортнішу їзду у місті.

Враження від їзди

Гідним тестовим майданчиком для нового Wrangler стане місцевість з камінням, валунами, стрімкими водоймами, болотистими ділянками. В теорії і на практиці жодна з цих особливостей природи не стане перешкодою для Jeep. Нові диференціали з самоблокуванням Tru-Lok допоможуть впоратися з неприємностями, а більшу порцію потужності готові гарантувати V6 і чотирьохциліндровий двигуни. Якщо потрібен більший хід підвіски, можуть бути роз’єднані стабілізатори. У 2018-му моделі Jeep Wrangler Rubicon на додачу до стандартних захисних пластин отримали трубчастий захист порогів. Звучить все це дійсно чудово, але чогось подібного від Jeep і очікуєш. Справжнім подивом стала «цивілізованість» поведінки позашляховика у місті. Кермо, підвіска, амортизатори і, навіть, трансмісія були переглянуті для покращення їзди.

Найкращі характеристики

Новий чотирьохциліндровий двигун має трохи менше кінських сил, ніж у V6, але гарантує більше крутного моменту і нижчий показник, при якому досягається його максимальний рівень. Доповнений восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач, чотирьохциліндровий двигун чудово пасує натурі Wrangler, і витрачає менше пального.

З якіснішими матеріалами, покращеним плануванням, більшою кількістю місця і доступними шкіряними сидіннями, Jeep Wrangler пропонує бажану вишуканість, не позбавляючи необхідної міці. Інформаційно-розважальна система Uconnect підтримує Apple CarPlay і Android Auto.

Детально про автомобіль Jeep Wrangler

Інтер’єр

Салон виглядає сучасно, тим не менше, всі його елементи дуже прості і зручні у використанні. По обидва боки від сенсорного екрану розмістилися круглі вентиляційні отвори. На випадок, коли пересування стає занадто енергійним, передбачена ручка зі сторони пасажира. Базова «Sport» виглядає трохи по спартанськи, але перейшовши до моделей вищої комплектації, ви можете розраховувати на шкіряні сидіння з контрастними стіжками і шкіряну приладову панель. Моделі на 4 двері мають додатковий простір завдяки бонусним сантиметрам колісної бази.  

Екстер’єр

На перший погляд стилізація Wrangler абсолютно еволюційна. Між тим, змін сталося чимало. Jeep Wrangler нового покоління більш ніж на 5 см ширший і майже на стільки збільшилася його колісна база, все заради стабільності і комфорту. Двері тепер зроблені з алюмінію, що полегшує процес їх знімання. Процес складання вітрового скла зведено до відкручування 4 болтів замість 28, як це було колись. Доступними стали світлодіодні головні фари і задні вогні. Подбали розробники і про чисельні конфігурації даху, надаючи можливість насолодитися поїздкою у «відкритому» Jeep.

Базова комплектація

Модель Wrangler Sport постачається з V6 двигуном і шестиступінчастою механічною коробкою передач. В її базу увійшли: система повного приводу, протитуманні фари, захисні пластини, кнопкове запалювання. Як не дивно для сучасного автомобіля, але у даному випадку відсутні: кондиціонер, електропривод вікон, аудіосистема з сенсорним екраном і Bluetooth. Все це доступно як опції у моделях вищих рівнів. Стандартна аудіосистема обмежується 8 динаміками з USB і AUX входами. Моделі Wrangler на 4 двері мають додаткову пару дверей, п’ятимісну конфігурацію і додатковий вантажний простір.

Відео тест-драйв Джип Вранглер 2018

Опційне обладнання

Як опція пропонуються чотирьохциліндровий турбодвигун і восьмиступінчаста автоматична коробка передач. Модель Sport S додає: електропривод вікон, кондиціонер, функцію доступу без ключа. З моделями Sahara, які мають виключно 4 двері, покупець отримує роздаткову коробку. Моделі Rubicon можуть похвалитися рейлінгами даху та покращеною системою повного приводу. Окремими опціями стали різні конфігурації даху, сенсори сліпих зон та 8.4-дюймовий екран інформаційно-розважальної системи Uconnect.

Під капотом

Очікується, що у 2019 модельному році стане доступним дизельний двигун. На даний момент за потужність позашляховика відповідають два двигуна. Першим з них є перевірений 3.6-літровий V6 двигун на 287 кінських сил та 353 Нм. Пару йому складають шестиступінчаста механічна та восьмиступінчаста автоматична коробки передач. З першою витрата пального становить 13.8 л/100км у міському, 10.2 л/100км у заміському та 12.4 л/100км у змішаному циклах. З другою рівень витрати зменшується до 13.1 л/100км у місті, 10.2 л/100км за його межами та 11.8 л/100км у середньому. Цьогорічною новинкою став 2.0-літровий чотирьохциліндровий турбодвигун на 270 кінських сил та 400 Нм.

 
Попередній огляд Огляд тест-драйву: Bentley Bentayga 2018
Огляд тест-драйву: Bentley Bentayga 2018
Огляд тест-драйву: Hyundai Accent 2018
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Hyundai Accent 2018