Огляд тест-драйву: Kia Sorento 2020

3 листопада 2020

Новий Kia Sorento 2020 року - хороший середньорозмірний позашляховик. У нього просторий салон, розрахований на сім чоловік, безліч зручних технічних функцій і високоякісні матеріали обробки, які суперечать його низькій стартовій ціні. 

Kia Sorento 2020 їде по засніженій дорозі

Нове в 2020 році 

Kia Sorento зазнала частковий рестайлінг в 2020 році:

  • додана комплектація S;
  • обмежена версія SX знята з виробництва;
  • комплектація EX Sport перейменована в EX.

Кому варто купити? 

Kia Sorento - хороший позашляховик середнього розміру. У 2020 році це відмінний вибір для сімей. Автомобіль пропонує досить місця для пасажирів в перших двох рядах, великий список стандартних та доступних функцій. 

Нове або б/у авто? 

Sorento 2020 року є частиною покоління, яке дебютувало в 2016 році. Можете сміливо вибирати Sorento минулих років. Вони досить схожі на модель 2020 року і, ймовірно, дешевші. 

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Kia Sorento або Hyundai Palisade?

Hyundai Палісейд - новий трьохрядний середньорозмірний позашляховик. Як і Sorento, Palisade відрізняється якісними матеріалами салону і комфортною їздою. У стандартній комплектації Hyundai поставляється з двигуном V6 (опціонально для Kia) і багатьма іншими стандартними функціями, включаючи попередження про лобове зіткнення, адаптивний круїз-контроль і виявлення пішоходів. Hyundai також має додаткові 379 літрів вантажного простору, і він може вмістити до восьми чоловік, а Kia - до семи. Palisade - чудовий автомобіль, але новий Kia Sorento 2020 року - краще співвідношення ціни і якості.

Kia Sorento або Kia Telluride?

Kia Telluride - абсолютно новий автомобіль SUV класу. Telluride поставляється з багатьма стандартними функціями безпеки, включаючи задні датчики паркування, моніторинг уваги водія і систему попередження про наближення автомобіля або велосипеда. Крім того, в ньому можуть розміститися до восьми осіб, а вантажний відсік більший, ніж у Sorento. Telluride стандартно поставляється з економічним двигуном V6, який забезпечує краще прискорення, ніж базовий чотирициліндровий Sorento. Якщо у вас обмежений бюджет, зупиніться на Sorento. В іншому Telluride - кращий позашляховик. 

Салон

Sorento вміщує до семи чоловік. У цьому трьохрядному кросовері достатньо місця для дорослих в перших двох рядах, а третій ряд краще залишити для маленьких дітей.

Є два комплекти роз'ємів LATCH для дитячих автокрісел в другому ряду, а також верхній ремінь для середнього сидіння другого ряду. 

Кабіна Кіа Sorento після оновлення 2020 має хорошу якість збірки і відмінні матеріали поверхонь. Ця Kia стандартно поставляється зі стійкою до плям тканинної оббивкою, яка ідеально підходить для сімей. Також доступна шкіряна оббивка салону.

За сидіннями третього ряду є 319 літрів простору, 1076 літрів, коли третій ряд складений, і 2067 літрів зі складеними другими і третіми рядами. Ймовірно, цього достатньо для більшості покупців середньорозмірних позашляховиків, але ці цифри невисокі для цього класу. Наприклад, новий Kia Telluride 2020 року має фантастичні 2463 літра загального вантажного простору.

Інформаційно-розважальна система Sorento UVO просто вражає. Стандартний 7-дюймовий сенсорний екран відрізняється чіткою графікою і швидкою реакцією, а логічно організовані фізичні елементи управління інтегровані в панель управління.

У стандартній версії Кіа Соренто 2020 мультимедіа включає Android Auto, Apple CarPlay, шість динаміків, Bluetooth і порт USB. Доступні супутникове радіо, аудіосистема Harman Kardon з 10 динаміками, бездротова зарядка пристрою, навігація і 8-дюймовий сенсорний екран.

Відео тест-драйв Kia Sorento 2020 року

Технічні характеристики 

Кіа Соренто 2020 має хороші технічні характеристики для свого класу. Базовий 185-сильний чотирициліндровий двигун працює в парі з шестиступінчастим "автоматом". Він пропонує пристойну потужність, але ми рекомендуємо перейти на 290-сильний V6. Він сильніше, ніж базовий двигун, а його показники економії палива аналогічні. V6 поєднується з восьмиступінчастим "автоматом" з плавним перемиканням передач.

Базовому Sorento на сотню кілометрів потрібно 10,7 л по місту і 8,1 л по шосе. Це відмінно для класу. 

Sorento - досить великий, але маневрений позашляховик. Привід на передні колеса входить в стандартну комплектацію, також доступний повний привід.

Безпека

Новий Kia Sorento 2020 року отримала оцінку п'ять зірок в лобових і бічних краш-тестах і чотири зірки з п'яти в тестах на перекидання.

Камера заднього виду - єдина розширена функція безпеки, яка входить в стандартну комплектацію Sorento. Інші поліпшення системи безпеки доступні в додаткових пакетах. 

Розміри і вага 

Габарити Кіа Соренто 2020 залишилися без змін. Довжина позашляховика - 4810 мм, ширина - 1900 мм, висота - 1700 мм. Кліренс авто - 180 мм. Споряджена маса Kia Sorento коливається від 1728 до 2686 кг. 

Можливі комплектації 

Kia Sorento 2020 року випускається в комплектаціях L, LX, S і EX. Повний привід доступний у всіх версіях, крім базової.

Базова комплектація L стандартно поставляється з чотирициліндровим двигуном, шестиступінчастою АКПП, тканинною оббивкою, дистанційним входом без ключа, камерою заднього виду та інформаційно-розважальною системою Kia UVO, яка включає в себе сенсорний дисплей на 7 дюймів, Android Auto і Apple CarPlay, Bluetooth, порт USB і шість динаміків.

LX додає моніторинг сліпих зон, попередження про перехресний рух ззаду і два додаткових порти USB.

Кіа Соренто S - оновлення 2020 року. Позашляховик оснащений двигуном V6 і восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач, а також більшістю функцій LX. Версія S має попередження про лобове зіткнення, задні датчики паркування, передні сидіння з підігрівом, обтягнуте шкірою рульове колесо, кнопковий пуск, підігрів зовнішніх дзеркал і елементи управління кондиціонером в третьому ряду.

Топова EX додає Kia Sorento 2020 задні двері з електроприводом, панорамний дах, шкіряну оббивку і протитуманні фари, моніторинг втоми водія, виявлення пішоходів, контроль утримання смуги руху.

Попередній огляд Огляд тест-драйву: BMW X6 2020
Оновлений BMW X6 2020 року
Седан Jaguar XE 2020 року випуску на дорозі
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Jaguar XE 2020