Огляд тест-драйву: Land Rover Range Rover 2020

8 травня 2020

Land Rover Range Rover 2020 року - це розкішний позашляховик. Він пропонує легке рульове управління, витончену їзду і неперевершені здібності на бездоріжжі завдяки високому кліренсу і лінійці потужних моторів.

Огляд тест-драйву: Land Rover Range Rover 2020

Нове в 2020 році

  • Ніяких серйозних змін в 2020 році не було.

Кому варто купити?

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Новий Land Rover Range Rover відмінно підійде для водіїв, готових до пригод. Крім маневреної їзди і спритного управління, цей автомобіль має комфортний салон з просторими сидіннями. Однак його вартість занадто висока в порівнянні з подібними машинами.

Нове або б/в авто?

Основна зміна, яку Land Rover зробив в 2020 році, - замінив базовий турбодвигун V6 на рядну турбовану шістку. В іншому, цей Land Rover практично не змінився.

Модель 2020 року належить до покоління, запущеного в 2013-му. З тих пір Land Rover вніс трохи оновлень, які торкнулися базового мотора, кузова і довжини колісної бази.

У 2016 році була додана варіація з дизельним турбомотором. Роком пізніше Land Rover оснастив флагманський позашляховик стандартним 10,2-дюймовим сенсорним дисплеєм і вперше представив високопродуктивну комплектацію SV Autobiography Dynamic. У 2018-му був проведений рестайлінг кузова, оновили інтер'єр і додали другий сенсорний екран інформаційно-розважальної системи. У 2019 Land Rover розширив модельний ряд плагін-гібридним Range Rover і імлементував підтримку сервісів Apple CarPlay, Android Auto.

Land Rover Range Rover або Mercedes-Benz G-Class?

Mercedes-Benz G-Class - це один з небагатьох автомобілів, який може конкурувати з Range Rover. Він пропонує широкий набір стандартних технічних функцій і елегантний салон. Вартість G-Class перевищує ціну Land Rover Range Rover, але вона повністю відповідає його характеристикам.

Land Rover Range Rover або Land Rover Range Rover Sport?

Ці моделі оснащені аналогічним списком стандартного устаткування і лінійкою потужних силових агрегатів. Основна причина вибрати Range Rover Sport замість звичайного Range Rover - це економія коштів. Базовий Range Rover Sport обійдеться вам значно дешевше, ніж Land Rover Range Rover.

Салон

У більшості повнорозмірних позашляховиків преміум класу є три ряди сидінь, в той час як у цього Range Rover - тільки 2. Він поставляється зі шкіряною оббивкою і передніми сидіннями з функцією підігріву. Інтер'єр базової моделі виконаний з матеріалів високої якості.

Ленд Ровер пропонує менше вантажного простору, ніж його конкуренти з трьома рядами. Обсяг багажника становить 880 л і 1925 л зі складеними сидіннями.

Стандартна інформаційно-розважальна система Touch Pro Duo складається з двох 10-дюймових сенсорних екранів і включає навігацію, підтримку сервісів Apple CarPlay і Android Auto, Bluetooth, Wi-Fi, супутникове радіо, HD-радіо і 6 USB-портів.

Відео тест-драйв Land Rover Range Rover 2020 року

Технічні характеристики

Land Rover 2020 року пропонує широкий вибір силових агрегатів. Стандартний гібрид з 48-вольтової батареєю оснащений 3,0-літровим рядним шестициліндровим двигуном з віддачею 355 кінських сил. Всі доступні мотори забезпечують достатньо потужності для всіх умов їзди. Єдина доступна трансмісія для цієї моделі - автоматична з вісьмома швидкостями.

Варіація SVAutobiography Dynamic поставляється з V8 продуктивністю 557 кінських сил.

Базовий Range Rover витрачає приблизно 12.4 л на 100 км в місті і 9.4 л на шосе. Дизельна модель економічніша: вона витрачає 10.7 л і 8.4 л на 100 км відповідно.

Цей Land Rover забезпечує м'яку їзду навіть по бездоріжжю, а також долає повороти з мінімальним нахилом кузова. Він досить маневрений на відміну від інших позашляховиків цього класу.

У початкову комплектацію моделі входить повний привід і система Terrain Response, яка допомагає під час експлуатації в різних дорожніх умовах: на піску і на скелястих або засніжених трасах.

Безпека

Стандартні функції безпеки цього Land Rover включають попередження про виїзд зі смуги руху, передні і задні парктроніки, автоматичне екстрене гальмування на низькій швидкості, попередження при лобовому зіткненні, датчики дощу і камеру заднього виду.

У список доступних функцій і систем входить автоматичне екстрене гальмування на високих швидкостях, камера з об'ємним оглядом, система контролю сліпих зон, система оповіщення про перехресний рух ззаду, моніторинг стану водія, автоматичні фари дальнього світла, система допомоги при утриманні смуги руху, система допомоги при парковці, розпізнавання дорожніх знаків, адаптивний круїз-контроль і проекційний дисплей.

Розміри і вага

Довжина Land Rover Range Rover становить від 4.87 до 5.18 м. Його споряджена маса коливається від 2240 до 2596 кг.

Можливі комплектації

Range Rover 2020 року поданий в 4 комплектаціях: Base, HSE, Autobiography і SV Autobiography Dynamic. Ви можете вибрати Range Rover зі стандартною (SWB) або подовженою (LWB) колісною базою і декількома варіантами моторів, включаючи дизельний із турбонаддувом, рядну шестірку, V8 і плагін-гібридну систему.

 

Попередній огляд Огляд тест-драйву: MINI Countryman 2020
Огляд тест-драйву: MINI Countryman 2020
Огляд тест-драйву: Mitsubishi Outlander 2020
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Mitsubishi Outlander 2020