Огляд тест-драйву: Lincoln Continental 2020

3 квітня 2020

Lincoln Continental 2020 року - це автомобіль класу люкс у кузові седан. Він має потужні мотори, просторий салон і довгий список стандартних і додаткових функцій. Фахівці відзначають погану якість збірки, що може призвести до виникнення несправностей при експлуатації авто.

Огляд тест-драйву: Lincoln Continental 2020

Нове в 2020 році

Повернули версію Lincoln Continental Coach Door Edition.

Кому варто купити?

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Ця модель - відмінно підійде тим, хто готовий заплатити за розкішний салон і багате технічне оснащення. Вартість Lincoln Continental складає приблизно 46 000 доларів, але це цілком виправдано широким набором функцій допомоги водієві і високотехнологічною інформаційно-розважальною системою.

Нове або б/в авто?

З 2017 року компанія відновила виробництво Lincoln Continental, але модель отримала мало змін. У 2019 року в Continental стандартній комплектації додали кілька доступних раніше розширених функцій безпеки. Виходячи з цього, ми рекомендуємо купити старий Лінкольн Континенталь 2017 або 2018 року.

Нагадаємо, що в 2019 році Лінкольн випустив версію Coach Door Edition в обмеженій кількості 80 одиниць. Ця модель доступна і в 2020 році. Модифікація отримала збільшену колісну базу і унікальні двері, які можуть відкриватися проти ходу - особливість дизайну Lincoln Continental в 60-х роках.

Lincoln Continental або Genesis G90?

Genesis G90 пропонує два варіанти потужних моторів, плавну трансмісію і збалансоване управління. В цілому ці автомобілі мало чим відрізняються один від одного. Genesis коштує трохи дорожче, ніж Лінкольн Континенталь, тому обирайте виходячи зі свого бюджету.

Lincoln Continental або Lexus ES?

Lexus ES оснащений тими ж стандартними функціями активної безпеки, що і Лінкольн Континенталь. Але, необхідно відзначити, що Lexus ES забезпечує більш економну витрату палива і дешевше Лінкольна навіть в максимальній комплектації. Lincoln має одну перевагу перед Lexus - інтерфейс його інформаційно-розважальної системи набагато зручніший.

Салон

Седан Lincoln Continental вміщує п'ять чоловік. Салон автомобіля просторий і комфортний, а сидіння мають функцію підігріву. Крім того, на центральному підлокітнику знаходяться елементи управління аудіосистемою і настройками клімату.

Більшість матеріалів в інтер'єрі високої якості, але в деяких місцях використаний дешевий пластик. Також фахівці відзначають проблеми з якістю збірки.

Обсяг багажника Lincoln Continental складає 455 літрів, що досить непогано для автомобіля цього класу.

Стандартна інформаційно-розважальна система SYNC 3 має просту і зрозумілу структуру меню. 8-дюймовий сенсорний екран швидко реагує на команди і натискання, а на приладовій панелі є фізичні кнопки і елементи управління мультимедійною системою і клімат-контролем.

Навігаційна система SYNC 3 стандартно поставляється з Android Auto і Apple CarPlay. Інші стандартні функції включають супутникове радіо, стереосистему з 10 динаміками, двозонний автоматичний клімат-контроль, безключовий доступ і дистанційний запуск двигуна. Список опцій включає навігацію, стереосистему Revel з 13 або 19 динаміками, трьохзонний автоматичний клімат-контроль, два порти USB на задній панелі і панорамний люк на даху.

Відео тест-драйв Lincoln Continental 2020 року

Технічні характеристики

Базовий Lincoln Continental 2020 року обладнаний 3,7-літровим двигуном V6 потужністю 305 кінських сил. Також є два мотори V6 з подвійним турбонаддувом: 2,7-літровий потужністю 335 кінських сил і 3,0-літровий 400-сильний двигун. Всі варіації оснащені шестиступінчастою автоматичною коробкою передач.

З базовим двигуном V6 Лінкольн Континенталь витрачає 13.8 л в місті і 9 літрів на шосе. Continental забезпечує комфортну їзду тільки по рівному дорожньому покриттю - автомобіль не призначений для їзди по бездоріжжю.

Безпека

Lincoln Continental 2020 року в стандартній комплектації поставляється з адаптивним круїз-контролем, системою попередження при задньому перехресному русі, парктроніком, датчиками дощу, автоматичними фарами дальнього світла, автоматичним екстреним гальмуванням, системою попередження про вихід зі смуги руху, адаптивними фарами, контролем сліпих зон і камерою заднього виду. Деякі з перерахованих функцій входять в пакет допомоги водієві Lincoln Co-Pilot360. Стандартна система MyKey дозволяє встановлювати обмеження гучності динаміків і швидкості автомобіля.

Додаткові функції допомоги водієві включають в себе систему автоматичного паркування, проекційний дисплей і паркувальну камеру з об'ємним оглядом.

Розміри і вага

Довжина Lincoln Continental складає 5,1 м. Базова споряджена вага становить 1920 кг.

Можливі комплектації

Лінкольн Континенталь 2020 року доступний в трьох комплектаціях: Standard, Reserve і Black Label. Варіація Standard поставляється з 3,7-літровим двигуном V6, в той час як моделі Reserve і Black Label оснащені 2,7-літровим мотором V6 з подвійним турбонаддувом. Кожна модель обладнана стандартним переднім приводом. Повний привід доступний за додаткову плату.

 

Попередній огляд Огляд тест-драйву: Land Rover Discovery 2020
Огляд тест-драйву: Land Rover Discovery 2020
Огляд тест-драйву: Mazda CX-5 2020
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Mazda CX-5 2020