Огляд тест-драйву: Lincoln Continental 2019

30 серпня 2019

Сучасний Lincoln Continental пропонує чималий перелік оснащення навіть у моделі найнижчої комплектації. Елементи типу адаптивної підвіски і новітніх систем допомоги водієві увійшли у базу великого, розкішного автомобіля, який є флагманом Lincoln. Помітний Continental це така собі збільшена і добре оснащена альтернатива німецьким і британським автомобілям. Наголос був зроблений на класовості і комфорті. На третьому році існування нинішнього покоління Continental залишається свіжим і дуже конкурентоздатним. У поточному році була випущена обмежена кількість моделей Lincoln Continental 80th Anniversary Coach Door Edition, всього 80 екземплярів. 

Огляд тест-драйву: Lincoln Continental 2019

Вам сподобається 

Сама ідея розкішного, американського автомобіля з багатою спадщиною вже приваблює. Між тим, новий Lincoln Continental 2019 це стовідсотковий автомобіль 21-го сторіччя з корисними технологіями, хорошим переліком функцій, зручним салоном і відмінною якістю ходу. На додачі він займає верхівку рейтингу по безпеці. 

Вам може не сподобатися 

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Ідея великого, вишуканого гібриду приваблює не менше. Нажаль, Lincoln не запропонував гібридної моделі, хоча багато автовиробників мають у своєму арсеналі такі варіанти серед флагманів.

Нове у 2019 році 

Базова модель, яка була відома під назвою Premiere, нині втратила своє ім’я. Набір систем і функцій допомоги водію «CoPilot360», до якого входять камера заднього виду, система уникнення зіткнення з автоматичним екстреним гальмуванням, моніторинг сліпих зон з попередженням про перехресний рух позаду і система утримання смуги руху, став стандартним для усіх Continental 2019 року. Модель Reserve отримала підігрів задніх сидінь і керма. 

Враження від їзди 

Харизматичний Lincoln Continental не спортивний седан, але швидкість любить. Спокійна, але динамічна їзда по відкритим, шосейним дорогам це сила Continental, яка не залежить від двигуна. Природно, що передбачені три режими управління, один з яких це Sport, але навіть він не дозволяє ставному Lincoln досягти такого рівня динаміки, як у BMW 7 Series. Як тільки водій усвідомить, що не варто очікувати гостроти віддачі, натомість слід зосередитися на відчуттях захищеності, комфорту і повної безпеки, він зможе оцінити таланти Лінкольн Континенталь 2019. Позитивних відчуттів, незалежно від тривалості подорожі, додадуть передні сидіння з багатьма режимами налаштування і функцією масажу.

Найкращі характеристики 

Якщо час це найвища розкіш, то мережа Lincoln це вартісний вклад. Кожен Continental 2019 цілком безкоштовно відправляється і повертається назад до власника після сервісного обслуговування. За відсутності оригінального автомобіля власник отримує заміну. 

Чимало інших виробників мають підігрів/вентиляцію/масаж передніх сидінь, але жоден з них не пропонує 30 режимів налаштування. Фактично кожна людина зможе знайти зручну позицію. Салон Лінкольн Континенталь це особливе місце. Приємним бонусом після важкого дня на роботі або у тривалій подорожі стане масаж.

Детально про автомобіль Lincoln Continental

Інтер’єр 

Салон Lincoln це територія, де сучасні технології зустрічаються з традиційною розкішшю. На додачу до кнопкового перемикача передач, Wi-Fi, 8.0-дюймового сенсорного екрану інформаційно-розважальної системи, цифрового, інформаційного екрану потенційний власник отримує високоякісні матеріали і абсолютне співвідношення деталей. Крім того, седан без проблем вміщає п’ятьох людей. Передні сидіння вразять рівнем комфорту не залежно від кількості режимів налаштування.  

Відео тест-драйв Lincoln Continental 2019 року

Екстер’єр 

Розкішний автомобіль має виглядати відповідно і новий Continental справляється з цим завданням. Хромована решітка радіатора, округла лінія капоту, виразні крила і вкорочена задня частина вмістилися у 487.7 см довжини. Хромована підвіконна лінія це місце розташування ручок дверей з системою «E-latch», замість того, щоб тягти за ручку, варто лише натиснути на кнопку. У переліку опцій опинився моторизований доводчик дверей, щось подібне зустрічається в автомобілях Rolls-Royce.  

Базова комплектація 

Сучасний Continental доступний у базовій, Select, Reserve і Black Label комплектаціях. Модель початого рівня постачається з 18-дюймовими колесами з легкого сплаву, автоматичним, двозонним клімат-контролем, підігрівом і 10 автоматичними режимами налаштування передніх сидінь, електроприводом рульової колонки, адаптивним круїз-контролем, набором систем і функцій допомоги водію «CoPilot360», 8.0-дюймовим сенсорним екраном, Wi-Fi, Apple CarPlay/Android Auto і задніми сенсорами паркування. Модель Select отримала шкіряну обшивку, функцію автоматичного відкривання/закривання дверей, функцію відкривання багажника без рук і дуже хороший перелік опцій. 

Опційне обладнання 

Модель Reserve гарантує більший двигун, 19-дюймові колеса, клімат-контроль трьох зон, люк даху на дві панелі, систему камер огляду на 360о, проекційну приладову панель на вітровому склі, покращену аудіосистему і навігацію. Модель Black Label пропонує не прості функції чи системи, а можливості і новий рівень обслуговування з безкоштовними мийками, бонусами під час подорожей і послугами консьєржу. З цією ж моделлю покупець отримує шкіру оздоблення вищої якості, 20-дюймові колеса і 30 автоматичних режимів налаштування передніх сидінь. Дві останніх моделі можна замовити з 3.0-літровим V6 турбодвигуном, що перетворює Continental на одного з самих потужних седанів класу. Система повного приводу доступна всім версіям. 

Під капотом 

Нинішній Continental пропонує три V6 турбодвигуна. Першим з них став 3.7-літровий силовий агрегат на 309 кінських сил і 380 Нм. Компонується він і решта двигунів шестиступінчастою автоматичною коробкою передач. Привід стандартно на передні колеса. Витрата пального перебуває на рівні 13.8 л/100км у міському, 9.0 л/100км у заміському і 11.8 л/100км у змішаному циклах. З повним приводом показники змінюються на 14.7, 9.8 і 12.4 л/100км відповідно. Посередині опинився 2.7-літровий V6 варіант на 340 кінських сил і 515 Нм. З переднім приводом він витрачає 13.0 л/100км у місті, 8.7 л/100км за його межами і 11.2 л/100км у середньому. З повним приводом показники зростають до 13.8, 9.4 і 11.8 л/100км відповідно. Найпотужнішим став 3.0-літровий V6 турбодвигун з 405 кіньми і 524 Нм. З приводом на всі колеса седан витрачає 14.7 л/100км у міському, 9.8 л/100км у заміському і 12.4 л/100км у змішаному циклах. 

 
Попередній огляд Огляд тест-драйву: Mazda CX-5 2019
Огляд тест-драйву: Mazda CX-5 2019
Огляд тест-драйву: Mazda 6 2019
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Mazda 6 2019