Огляд тест-драйву: Lincoln MKC 2018

24 жовтня 2018

Сучасний Lincoln MKC це найдешевший і найменший позашляховик бренда. З вражаючою деталізацією, вишуканими елементами і потужними двигунами компактний позашляховик пропонує чимало у компактній обгортці. Як опція пропонується повний привід та ще чимало систем безпеки і комфорту, включно з Apple CarPlay та активною допомогою при паркуванні. Запропонований у чотирьох комплектаціях новий Lincoln MKC позиціонує молодіжну стилізацію і виразну харизму. Суперниками творіння Lincoln MKC вважаються Lexus NX, Audi Q3, Acura RDX і Mercedes-Benz GLA.

Огляд тест-драйву: Lincoln MKC 2018

Вам сподобається

Якщо ви шукаєте вишуканий компактний позашляховик з американською елегантністю і потужним турбодвигуном, звернуть увагу на Lincoln MKC 2018. Не менш важливим факторами привабливості автомобіля є внутрішній простір, вишуканість салону та технологічність.

Вам може не сподобатися

нажмите на фото для просмотра в полноэкранном режиме
Дивіться також каталоги:

Нажаль, Lincoln не пропонує гібридної силової установки для MKC. Бажаючим все ж отримати гібрид, варто розглянути варіанти Lexus NX. Декому до смаку припаде менш традиційна стилізація Lexus.  

Нове у 2018 році

Поточні моделі стандартно постачаються з точкою 4G Wi-Fi. До того ж додаток «Lincoln Way» подбає про наявність технології інтеграції смартфонів, дистанційного старту, дистанційного блокування/розблокування замків та програмованого дистанційного запалювання. З’явився новий колір.

Враження від їзди

Невеликий Lincoln MKC гарантує відчуття солідності, впевненості і безпеки власнику. Розробники наділили позашляховик широкою колією та низьким центром тяжіння, що значно покращило його здатність входити в повороти і маневрувати. Потужності від 2.0-літрового чотирьохциліндрового турбодвигуна більш ніж достатньо. Шестиступінчаста автоматична коробка має менше передач, ніж у багатьох представників класу, але це не означає, що вона позбавлена плавності. Крім того, вона чудово пасує турбодвигуну. Моделі з переднім приводом виграють від наявності системи контролю векторизації крутного моменту, завдяки якій покращується зчеплення. Для ентузіастів мастхевом є система постійного керованого демпфування. Режим «Comfort» багатьом може здатися занадто м’яким, натомість сподобаються режими «Sport» і «Normal».

Найкращі характеристики

Представники Lincoln розуміють, що розкіш це не тільки м’яка шкіра і плавна їзда. У це поняття входять економія часу і комфорт. Саме тому, усі нові Лінкольн MKC отримали безкоштовну підтримку на обслуговування.

Стресу під час паралельного паркування позбавить опційна система активної допомоги при паркуванні. Після єдиного натискання на кнопку її сенсори виявлять вільне паркувальне місце, система керуватиме управлінням, водієві залишаться гальма.

Детально про автомобіль Lincoln MKC

Інтер’єр

Ті, хто очікують на старомодний, нудний салон, будуть розчаровані. Салон сучасний, добре продуманий і позиціонує молодіжний дизайн. Компанія наповнила салон комфортом і вишуканістю, притаманною традиційним американським автомобілям. Не розчарує і технічний аспект, по якому MKC може позмагатися з відомими німецькими і японськими конкурентами. Перед нами унікальна комбінація. Кнопковий перемикач, розміщений на панелі, звільняє простір для зберігання, а інформаційно-розважальна система пропонує сенсорний екран і легкі у використанні кнопки. Ковшеподібні сидіння з електроприводом пропонують хорошу підтримку, а заднє сидіння повністю складається задля збільшення вантажного простору.

Відео тест-драйв Lincoln MKC 2018 року

Екстер’єр

Обтічність профілю MKC підкреслюють плавна лінія даху, масивні «плечі» і скульптурні панелі. Крила решітки радіатора підкреслені ксеноновими фарами. Вишукані лінії задньої частини підкреслюють світлодіодні задні фари. Загалом в плані дизайну MKC займає середину, втиснувшись між радикально налаштованими і вкрай консервативними конкурентами. Унікальною пропозицією Lincoln стала система «Approach Detection», яка автоматично підсвічує MKC, коли власник наближуються на певну відстань, крім того, кожна скоба дверей отримала кольорові міні-лампи, які вмикаються при відкриванні.

Базова комплектація

Кожна модель MKC має чим вразити. Базова Premiere постачається з електроприводом багатьох елементів, активною функцією контролю шуму, двозонним клімат-контролем, інформаційно-розважальною системою «Sync 3», точкою 4G Wi-Fi, аудіосистемою на 9 динаміків з радіо SiriusXM. Модель Select замінить штучну обшивку справжньою шкірою і додасть дерев’яні деталі, підсвічування салону, 10 автоматичних режимів налаштування сидіння переднього пасажира і автоматичне складання бічних дзеркал. Модель Reserve потішить передніми сидіннями з підігрівом/охолодженням, панорамним люком, навігацією, додатком «MyLincoln Mobile», моніторингом сліпих зон та рульовою колонкою з електроприводом, яка налаштовується по куту і вильоту.   

Опційне обладнання

Персоніфікувати позашляховик можна як за допомогою окремих опцій, так і пакетів. Особливої уваги заслуговують система контрольованого демпфування, система повного приводу, аудіосистема «THX II» з 14 динаміками, 19 і 20-дюймові колеса та різноманітні варіанти кольорів. Усім MKC доступний пакет «Climate» з підігрівом керма/задніх сидінь, склоочисниками з сенсорами дощу та автоматичним дальнім світлом. Пропонується пакет «Class II Trailer Tow». Пакет «Select Plus» потішить навігацією, а пакет «Reserve-only Technology» запропонує адаптивний круїз-контроль, систему утримання смуги руху та систему активної допомоги при паркуванні.

Під капотом

За потужність позашляховика відповідає два турбодвигуна. Першим став 2.0-літровий чотирьохциліндровий турбодвигун на 245 кінських сил і 366 Нм. Компонується він шестиступінчатою автоматичною коробкою передач. Стандартно привід на передні колеса. Втрата пального у такому випадку становить 11.8 л/100км у міському, 8.1 л/100км у заміському та 10.2 л/100км у змішаному циклах. З повним приводом показники змінюються на 12.4, 9.0 та 10.7 л/100км відповідно. Наступним йде 2.3-літровий чотирьохциліндровий турбодвигун на 285 кінських сил і 414 Нм. Пару йому складає та сама коробка передач. Витрата пального з приводом на всі колеса становить 13.0 л/100км у місті, 9.0 л/100км за його межами і 11.2 л/100км у середньому.

 
Попередній огляд Огляд тест-драйву: Nissan Murano 2018
Огляд тест-драйву: Nissan Murano 2018
Огляд тест-драйву: Nissan Pathfinder 2018
Наступний огляд Огляд тест-драйву: Nissan Pathfinder 2018